Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir 'Bu Benim Öyküm' dinle

Tuğçe Kandemir kimdir? sorusunun cevabı ve Tuğçe Kandemir 'Bu Benim Öyküm' dinle bilgileri haberimizde! Tuğçe Kandemir Youtube'da paylaştığı videolarla gündem oldu. İşte Tuğçe Kandemir kimdir? sorusunun cevabı ve Tuğçe Kandemir 'Bu Benim Öyküm' dinle bilgileri...

Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir 'Bu Benim Öyküm' dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
19 Nisan 2018 Perşembe 22:23

Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir 'Bu Benim Öyküm' dinle. Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalına konuk olduktan sonra Tuğçe Kandemir popülerliğine popülerlik kattı. 'Bu Benim Öyküm' şarkısının amatör kaydıyla milyonlarca kişiye ulaşan Tuğçe Kandemir'in profesyonel kaydı en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Şarkıda Eli Türkoğlu ile featuring yapan Tuğçe Kandemir, YouTube adlı dijital platformun trend listelrinde 13. sırada yer alıyor. 6 saatte yarım milyon dinlenme oranına ulaşan Tuğçe Kandemir'in başarısı birçok insan tarafından takdir ediliyor. Peki ya Tuğçe Kandemir kimdir? Tuğçe Kandemir 'Bu Benim Öyküm' dinle haberin devamında. 

TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR?

YouTube adlı video sitesinde seslendirdiği şarkılar ile hatr-ı sayılır bir kitleye hitap eden Tuğçe Kandemir, Eli Türkoğlu ile birlikte 'Bu Benim Öyküm' adlı şarkıyı seslendirdi. 

Profesyonel olarak kayıtları gerçekleşen şarkı Dark’n Dark Music etiketiyle yayımlandı. Tuğçe Kandemir'in Bu Benim Öyküm şarkısını amatör kayıtla paylaştığı videosu sosyal medyada gündem olduktan sonra profesyonel kaydıyla YouTube trend listelerine girmeyi başardı. YouTube Trend Videolar listesine 13. sıradan giriş yapan Tuğçe Kandemir, Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' şarkısı 2018'in en çok dinlenen şarkılarından biri olacak gibi gözüküyor. 

Tuğçe Kandemir 'Bu Benim Öyküm' dışında; 'Açıldı Kapılar, Elveda, Sonbahar ve Oğuzhan Uğur'un doğum gününe hitaben seslendirdiği 'İyi ki Doğdun Angaralı' şarkıları ile milyonlarca kişiye ulaşmıştır.

TUĞÇE KANDEMİR NERELİ

Tuğçe Kandemir'in nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılmamıştır. 

Eli Türkoğlu feat. Tuğçe Kandemir - Bu Benim Öyküm dinle 'Bu Benim Öyküm' şarkı sözleri

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Yönetmen: Mustafa Özen

"Bu Benim Öyküm" şarkı sözleri ile

Sabah uyandım yanımda yoksun.

Solumda bir acı

Senden yoksun.

Soluksuz kaldım köşelerde.

Yalnızım sanki yorgun.

İnan değildi sonsuz.

Bitti gitti seyrettik aşkı

Sanmışım yolu yordamı bu

Böyle yazılmadı ya da ben öyle kandım

Şimdi tek başımayken kimin öyküsü bu?

Bu benim öyküm birazcık yaralı

Kalbimin pek çok yeri yamalı

Kan akar kanadımdan

Düşer yere yere kalanım

BU BENİM ÖYKÜM ŞARKISININ HİKAYESİ NASIL OLUŞTU? ELİ TÜRKOĞLU DÜET Mİ YAPTI?

Eli Türkoğlu ve Tuğçe Kandemir düeti Bu Benim Öyküm, 20 Nisan’da DARK’N DARK Music etiketiyle Netd’nin Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayınlanacak. Sözleri ve müziği Tuğçe Kandemir’e ait olan
şarkıda Eli Türkoğlu da sesiyle katkıda bulundu.

 

TUĞÇE KANDEMİR'İN ÖĞRENİM HAYATI

Amatör haliyle Youtube’da 100 milyonun üzerinde izlenip viral olan parçayla sosyal medyada gündeme gelen Tuğçe Kandemir, Mersin Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi. Kendi özgün sözlerini ve müziğini notalara döken Tuğçe Kandemir aynı zamanda okulda oldukça başarılı ve derece yapan bir öğrenci. Bu Benim

ELİ TÜRKOĞLU KİMDİR?

Öyküm parçasında Tuğçe’yle düet yapan Eli Türkoğlu, geleceğin parlak yeteneklerinden. Konservatuvarda okuyan Eli, güçlü sesiyle, gitar ve piyanodaki yeteneğiyle sosyal medyada en çok aranan ve dinlenen genç yeteneklerinden biri. Eli Türkoğlu’nun, Tuğçe Kandemir gibi sosyal medyada şimdiden gönüllere taht kurduğu izlenme sayılarından belli oluyor.  İki ses, son günlerde sosyal medyada herkesin kendi yorumunu kaydedip paylaştığı Bu Benim Öyküm adlı parçayı muhteşem bir düetle müzikseverlerle paylaşmanın heyecanı içinde olduklarını söyledi. 

 

TUĞÇE KANDEMİR 'BU BENİM ÖYKÜM' DİNLE

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar