Düğün tarihleri belli oldu

Alişan’ın birlikte olduğu Buse Varol ile düğün tarihi belli oldu.

Düğün tarihleri belli oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
19 Ocak 2018 Cuma 15:57

Alişan ve oyuncu sevgilisi Buse Varol'un düğün tarihi belli oldu. Alişan ile aynı dizide birlikte kamera karşısına geçtiği oyuncu sevgilisi Buse Varol’un aileleri tanışmış, ikili böylece ilk adımı attı.

Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alişan-Buse Varol çifti, evlilik için gün sayıyor. Alişan'ın yakın arkadaşı Seren Serengil' ikilinin nikah tarihini açıkladı. Bu kez elini çabuk tutan Alişan 5 Mayıs'ta nikah masasına oturacak.

BUSE VAROL KİMDİR? Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır. 2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir.

Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders almıştır. Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandıran Varol ayrıca Arka Sokaklar dizisinde Yasemin İsimli bir polis memurunu canlandırmıştır.

 ALİŞAN KİMDİR? 19 Haziran 1976 tarihinde İstanbul Kasımpaşa’da doğmuştur. Başrolünde olduğu Aynalı Tahir (1998) adlı diziyle iyice tanınan ve sevilen şarkıcı, Nisan 2007’de Kimselere Güvenemem’i çıkardı. Alişan, Cennet Mahallesi dizisinde de ‘Ferhat‘ rolünü canlandırdı

21 yaşındayken Prestij Müzik‘le çalışmaya başlayan Alişan’ın, Sana Birşey Olmasın (1997) adlı kaseti yayımlandı. Alişan bundan önce de liseye başladığında babasının da maddi desteğiyle bir kaset çıkarmıştı. Prestij Müzik’in üç ortağından biri olan Hilmi Topaloğlu, aile dostlarıydı. Kasedin çıkışında diğer ortaklar Mahsun Kırmızıgül ve Burhan Aydemir de katkıda bulundu. Alişan, albümden çıkarttığı ‘Kralı Gelse’ adlı parçayla tanındı. Alişan daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı‘na girdi.

Alişan, 1998’de Aynalı Tahir adlı diziyle televizyon seyircisinin karşısına çıktı. Senaryosunu Sergin Akyaz’ın yazdığı ve Kayra Şenocak, Erkan Petekkaya, Yeşim Biber, Saruhan Yücel, Emine Ün, Tuğba Özay ve Doğa Bekleriz’in de oynadığı dizide, ‘Tahir’  rolünü üstlendi.

 Erol Köse ile çalışmaya başlayan ve 1999’da ‘Var Ya’ adlı ikinci kasedini çıkartan Alişan, dizi oyunculuğuna da devam etti. Aynı yıl ‘Kurt Kapanı’ (Falçata Kemal rolünde) adlı dizide Kenan Kalav ve Pınar Altuğ’la birlikte oynadı. 2001’de ise ‘Aşkına Eşkıya’ adlı dizide başrol oynadı. Berşan rolündeki Alişan’a Arzu Yanardağ, Erkan Petekkaya ve Hande Kazanova eşlik etti.

Alişan 2002’de ise Sait Faik Abasıyanık’ın eserinden uyarlanan ve başrollerinde Sibel Can, Müjdat Gezen ile Bulut Aras’ın da olduğu, ‘Papatya ile Karabiber’ isimli Ümit Efekan filminde rol aldı. Karabiber adlı klarnetçi karayağız bir genci canlandırdığı film, Eylül 2004’te vizyona girdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar