Demet Şener ile yakalanan iş adamından "Bankamatiğe gidelim" teklifi

Demet Şener ile yakalanan iş adamından "Bankamatiğe gidelim" teklifi herkesi şaşırttı. İşte Demet Şener'in konuyla ilgili açıklaması..

Demet Şener ile yakalanan iş adamından "Bankamatiğe gidelim" teklifi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
19 Mart 2018 Pazartesi 10:44

Geçtiğimiz Ocak ayında İbrahim Kutluay'dan boşanan Demet Şener iş adamı ile görüntülendi. Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan iş adamı gazatecilere "Bankamatiğe gidelim" teklifinde bulundu. Bunun üzerinde tepkileri iyice üzerine çekti. Demet Şener'in bu teklife cevabı bakın ne oldu?

Eski manken ve model Demet Şener, önceki gün avukatı ve bir iş adamıyla Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Demet Şener, fotoğraflarının çekildiğini görünce anlamsız bir şekilde panikledi. Şener ile görüntülenen iş adamı fotoğraflarının silinmesi için gazetecilere para teklifinde bulundu. Demet Şener, geçen akşam avukatı ve bir iş insanıyla yemek yerken objektiflere yakalandı. Fotoğraflarının çekildiğini gören Demet Şener, kısa bir süre sonra mekanı terk etti.

GAZETECİLERE "BANKAMATİĞE GİDELİM" TEPLİFİ

Demet Şener‘in yanında bulunan iş insanı, muhabirlerin yanına şoförünü gönderip çekilen karelerin silinmesi için rüşvet teklif ederek “Bankamatiğe gidelim” önerisinde bulundu. Gazetecilerin, “Bankamatiğe gidelim” teklifine tepki göstermesi üzerine olaya Demet Şener’in avukatı müdahale etmeye çalıştı. Ancak avukat hanımın da çabaları çaresiz kaldı.

İsminin Önder olduğu öğrenilen kişinin evli olduğu ve Demet Şener ile avukatı aracılığıyla tanıştırılmak üzere orada bulunduğu öğrenildi. Yaşanan olaylı gecenin ardından Önder bey ve Demet Şener’in avukatı başka kişilerden rica ederek haberin yayınlanmamasını istediler. Bu isteklerinde de başarılı olamadılar. İkilinin bu kadar panik olmasının nedeni ise kafaları karıştırdı.

DEMET ŞENER: "ANLAM VEREMEDİM"

Demet Şener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Beyefendiyle sahibi olduğu inşaat şirketinin reklam teklifi için görüştüm. Ben masadan kalktım, sonrasını bilmiyorum. Gazetecilere tepki gösterilmesine anlam veremedim" dedi.

DEMET ŞENER KİMDİR?

11 Nisan 1977 Bursa doğumlu olan Demet Şener Kutluay, Nişantaşı Kız Lisesinden mezun olmuştur. 1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 1. olan Şener “Kahpe Bizans” filmde rol aldı. Daha sonra da Mustafa Altıoklar’ın “Asansör” ve “Hemşo” filmlerinde oynadı. 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlenmdi. Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar