Darısı Başımıza dizisinin Merter'i İbrahim Kendirci kimdir?

Darısı Başımıza dizisinin Merter'i İbrahim Kendirci kimdir? Sorusu dizinin 4 Temmuz Çarşamba günü başlayacağının duyurulması sonrası merak konusu oldu. Darısı Başımıza dizisinin Merter'i İbrahim Kendirci kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Darısı Başımıza dizisinin Merter'i İbrahim Kendirci kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
29 Haziran 2018 Cuma 22:35

Darısı Başımıza dizisinin Merter'i İbrahim Kendirci kimdir? Sorusu 4 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan dizinin yeni ilk bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Darısı Başımıza dizisininMerter'i İbrahim Kendirci kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Otuzlu yaşlarında, kadın erkek ilişkileri hakkında ahkam kesen, kitaplar yazan, radyo-televizyon programları yapan nam-ı diğer aşk gurusunu canladıran İbrahim Kendirci 1986 doğumlu İbrahim Kendirci, lise eğtimini Antalya’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. İşte Darısı Başımıza dizisinin Merter'i İbrahim Kendirci kimdir? Sorusunun yanıtı.

Merter (İbrahim Kendirci)

Otuzlu yaşlarında, kadın erkek ilişkileri hakkında ahkam kesen, kitaplar yazan, radyo-televizyon programları yapan nam-ı diğer aşk gurusu. Cem’in kuzeni, Canan’ın yeğeni haliyle Arslansoy ailesinin bir parçası. Kız kardeşi Meryem’i de alıp annesinden ona yadigâr kalan eve, yani Zerrinlerin mahallesine tanışınca Merter’in yolu Rüya ile kesişiyor ve olanlar oluyor!

Darısı Başımıza dizisinin Merter'i İbrahim Kendirci kimdir?

İbrahim Kendirci Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

1986 doğumlu İbrahim Kendirci, lise eğtimini Antalya’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.

İlk büyük oyunculuk tecrübesini 2007 yılında “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisindeki “Deniz Akça” rolüyle deneyimleyen Kendirci, ardından İki Yaka Bir İsmail, Yol Ayrımı, Sevdaluk, Rengarenk/Kaçın Kurası ve Payitaht Abdülhamit dizilerinde rol aldı.
Pars Kiraz Operasyonu sinema filmi ile başlayan beyaz perde macerası, Arkadaşlar Arasında, Bizim Hikaye ve Kervan 1915 sinema filmleri ile devam etti. Harikalar Avlusu, Vişne Bahçesi, Ayrılık, Ölüm Yakalar tiyatro oyunlarında rol aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar