Darısı Başımıza dizisinin Canan'ı Nergis Kumbasar kimdir?

Darısı Başımıza dizisinin Canan'ı Nergis Kumbasar kimdir? Sorusu dizinin 4 Temmuz Çarşamba günü başlayacağının duyurulması sonrası merak konusu oldu. Darısı Başımıza dizisininCanan'ı Nergis Kumbasar kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Darısı Başımıza dizisinin Canan'ı Nergis Kumbasar kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
29 Haziran 2018 Cuma 22:24

Darısı Başımıza dizisinin Canan'ı Nergis Kumbasar kimdir? Sorusu 4 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan dizinin yeni ilk bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Darısı Başımıza dizisinin Canan'ı Nergis Kumbasar kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Hırslı, tuttuğunu koparan, politik, tehlikeli bir kadını canladıran Nergis Kumbasar 1963 Ankara doğumlu. TED Ankara Koleji mezunu. Üniversite yıllarında mankenliğe başlamış ardından gelen reklam, sinema ve dizi tekliflerini değerlendirmiştir. İşte Darısı Başımıza dizisinin Canan'ı Nergis Kumbasar kimdir? Sorusunun yanıtı.

Canan (Nergis Kumbasar)

Cem’in annesi. Arslansoy Yapım Şirketinin de yönetim kurulu başkanı… Hırslı, tuttuğunu koparan, politik, tehlikeli bir kadın. Tam bir yırtıcı. Ailesi ve şirketi için yaşıyor. Şimdi her ikisi de geçmişinde bıraktığı eski dostu, yeni düşmanı Zerrin yüzünden tehlikede...

Darısı Başımıza dizisinin Canan'ı Nergis Kumbasar kimdir?

Nergis Kumbasar Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

1963 Ankara doğumlu. TED Ankara Koleji mezunu. Üniversite yıllarında mankenliğe başlamış ardından gelen reklam, sinema ve dizi tekliflerini değerlendirmiştir. 1985 yılından bu yana pek çok sağlık, kadın, yaşam programları sunmuş ve Acemi Cadı, Çapkın, Papatyam, Kiralık Aşk gibi dizilerde önemli roller oynamıştır. Sardunya Sokağı ve Evimin Erkeği dizilerinin senaryo yazarıdır. Oyunculuk ve sunuculuğunun yanında sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemli destekleri vardır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar