Cüneyt Özdemir Youtube yayınlarını nasıl yapıyor?

Rıza Sarraf davasını en yakından takip eden gazetecilerden Cüneyt Özdemir çektiği Youtube videolarının kamera arkasını yayınladı

Cüneyt Özdemir Youtube yayınlarını nasıl yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
6 Aralık 2017 Çarşamba 10:53

8 Şubat 1970 Ankara doğumlu olan Cüneyt Özdemir ilkokul lise ve üniversite eğitimini  Ankara'da tamamladı.


Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra farklı alanlarda yaptığı kamera asistanlığı görevinden sonra Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32.Gün programının kadrosuna muhabir asistanı olarak katıldı.

Daha sonra multimedya konusunda eğitim almak için Londra'ya giden Cüneyt Özdemir burada 6 ay kaldıktan sonra döndüğü Türkiye'de yeniden 32. Gün programının kadrosunda bu sefer Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı olarak yer aldı. Bir süre sonra da 32. Gün programının Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

Daha sonra ATV'ye geçen Cüneyt Özdemir ATV Ana Haberlerini sundu ve Cüneyt'in Büyüteci isimli programı hazırlayıp sundu. Aynı zamanda da ATV'de Ali Kırca'nın sunduğu Siyaset Meydanı programının da yayın yönetmenliği yapan Cüneyt Özdemir daha sonra ATV'den ayrılarak 32. Gün programına geri döndü.

1999 yılında CNN Türk'ün kuruluşunda yer alan Cüneyt Özdemir 2000 yılında başlayan ve hala devam eden 5N1K programını da hazırlayıp sunmaktadır.

2003 yılında Soner Yalçın ile beraber Project isimli yapım şirketini kuran Cüneyt Özdemir Sağır Oda dizisinin yapımcılığını üstlenmiştir.

Soner Yalçın ile birlikte ODA TV internet sitesini kuran Cüneyt Özdemir daha sonra Oda TV'den de ayrılmıştır.

2014 'ün kasımından sonra da yaklaşık 1 yıl Kanal D Ana Haberlerini hazırlayıp sunmuştur. 

Rıza Sarraf Davası ve Cüneyt Özdemir 

Amerika'da bulunan Cüneyt Özdemir New York'ta süren Rıza Sarraf Davasını yakın takip ediyor. 

Az sayıda yerli gazetecinin takip etmesinden dolayı basında detaylı yer alamayan Sarraf dosyasını anlattığı Youtube canlı yayınlarıyla son günlerde sosyal medya mecralarının en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Kısıtlı imkanlarla yaptığı canlı yayınlar ile geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

Aldığı notları hikayeleştirerek anlatması da Cüneyt Özdemir'in yayınlarının etkisini arttırdı. 

Peki Bu Yayınları Nasıl Yapıyor?

Cüneyt Özdemir Rıza Sarraf Davasının 6. günün sonunda bugüne kadar 30'dan fazla bölüm yayınladığı ve hepsini de neredeyse mahkeme salonunun önünde tek başına yaptığı canlı yayınların kamera arkasını paylaştı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar