Çukur'un Beyefendisi Baykal( Burak Sergen) diziden neden ayrıldı?

Show TV'nin her hafta heyecanla beklenen ve izlenen dizisi Çukur'da Beyefendi lakaplı karakteri Baykal(Burak Sergen) diziden ayrıldı. Peki ya gerçekten ayrıldı mı?

Çukur'un Beyefendisi Baykal( Burak Sergen) diziden neden ayrıldı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
3 Nisan 2018 Salı 10:37

Ay Yapım imzalı Çukur dizisi bu dönemde oldukça çok konuşulan diziler arasında yerini aldı. Son haftalarda Söz dizisinden birinciliği alarak reytingin başında duruyor. Her hafta yeni gelişmelerle heyecanı doruğa çıkaran Çukur dizisinde Baykal'ın ölmesi herkesi şaşırttı. İzleyenler bunun gerçek olmadığını düşünüyor ancak Baykal karakterini canlandıran Burak Sergen'in diziden ayrıldığı gelen bilgiler arasında. Peki ya Baykal( Burak Sergen) diziden neden ayrıldı? Çukur dizisi detayları haberimizde..

Show TV ekranlarının her pazartesi akşamı ses getiren sahnelere öncülük eden dizisi Çukur'da bu hafta izleyici kitlesine son derece şaşkınlık veren bir ayrılık yaşandı. Yayın hayatına girdiği ilk günden itibaren önemli bir çıkış yakalayan Çukur dizisinde Beyefendi lakabını kullanarak Baykal rolüyle tanıdığımız Burak Sergen vedasını gerçekleştirdi. Gerilim, heyecan ve aksiyon üçlüsünün yegane sahibi Çukur dizisinin son bölümünde, Nazım'ın babası Baykal'ı Rus mafyasına öldürtmesi sonrasında Burak Sergen diziden ayrılmış oldu. Akıllara durgunluk veren bu olay karşısında Beyefendi lakaplı Baykal rolüyle üstün bir performans sergileyen Burak Sergen'in Çukur dizisinden neden ayrıldığı büyük bir merak konusu haline dönüştü. Peki, Çukur'da son kez izleyici karşısına geçen ve dizideki oğlu Nazım tarafından öldürülmesi için ön ayak olan usta oyuncu Burak Sergen neden diziden ayrıldı?

Çukur'un Beyefendisi Baykal( Burak Sergen) diziden neden ayrıldı?

Bilindiği üzere Beyefendi lakabını kullanarak Baykal rolünü canlandıran Burak Sergen, Çukur dizisinde kilit bir karakter konumunda yer alıyordu. Koçovalıların karşısında yer alan ve Çukur'un hakimiyetine kavuşmak için kötülükte sınır tanımayan bir karakter özelliği taşıyordu. Ancak bazı sebeplerden ötürü Burak Sergen'in canlandırdığı Beyefendi lakaplı Baykal karakterinin rolüne son verildiğinin bilgisine ulaşıldı. Burak Sergen, çalışma temposunun yoğunluğundan dolayı Çukur dizisine vedasını gerçekleştirdi. Bu nedenle Zuhal Olcay ile birlikte rol üstlendiği Aşkın Halleri adlı tiyatro oyunu programı çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan profesyonel oyuncu Burak Sergen'in içine sinen yeni bir proje gelinceye dek, devam ettiği tiyatro çalışmalarına yoğunluk göstereceği öğrenildi.

Çukur'an 23. yeni bölümünde Burak Sergen'in canlandırdığı Baykal Bey/ Beyefendi hayatını kaybetti. Böylece usta oyuncu Çukur kadrosundan ayrılmış oldu.

İşte önceki bölümlerde yaşananlar ve Çukur karakter analizi...

Dizinin ana karakterlerinden Baykal, oğlu Nazım'ın düzenlediği planla öldürüldü. Nazım hazırladığı plan ile hem babasından hem de Koçavalılar'dan kurtulmanın yolunu ararken, ilk aşamasını babasını öldürterek gerçekleştirmiş oldu. Emrah bir şeylerin yanlış gittiğini fark ederek olayları araştırmaya devam ediyor. Nazım'a güvenmeyen Emrah'ın bundan sonra ne yapacağı ise merak konusu.

Hatırla Sevgili, Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk gibi Türk televizyon tarihinin ölümsüz dizilerinde rol alan genç neslin yetenekli oyuncularından Saygın Soysal, Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. İlk kez 22’nci bölümde izleyici karşısına çıkan Soysal, Elvis adlı karaktere hayat veriyor. Yamaç ile Vartolu’nun tuzağına düşerek güç kaybı yaşayan Baykal’la arasında bağ olan Elvis, pek çok dengeleri de değiştirecek. Son olarak Çukur'un 20. bölümünde Elif Doğan'ın canlandırdığı Hale karakteri Baykal Bey'in adamı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aliço'nun (Rıza Kocaoğlu) gözleri önünde yaşanan saldırı sonrası Hale hayatını kaybetti. Böylece Elif Doğan Çukur dizisine veda etmiş oldu.

Çukur'un 19. bölümünde gerçeği öğrenen İdris Koçavalı, yüzleşmek için Vartolu ile buluştu. Yamaç ise Çukur'un karıştıran ve olayların arkasında olan kişinin Baykal Bey olduğunu fark etti. Çukur'un 18. son bölümünde Paşa, İdris Koçovalı'ya ”Vartolu Sadettin, senin oğlunmuş!” diyerek gerçekleri açıkladı. Aynı bölümde Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakteriyle ilgili merak edilen sorunun cevabı da belli oldu. Vartolu'nun yaşadığı, Yamaç'ın onu sakladığı ortaya çıktı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar