Çocuklar Duymasın 35. bölüm fragmanı izle-Gönül (Zeyno Gönenç) diziden ayrılıyor mu?

Çocuklar Duymasın dizisinin 35.bölümü yayınlanmasının ardından herkesin merak ettiği konu Gönül(Zeyno Gönenç) diziden neden ayrılıyor? mu sorusu oldu.

Çocuklar Duymasın 35. bölüm fragmanı izle-Gönül (Zeyno Gönenç) diziden ayrılıyor mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
6 Nisan 2018 Cuma 09:08

Pazar akşamlarının sevilen aile dizisinin son bölüm fragmanı tüm izleyicileri şaşırttı. Dizinin 35.bölüm fragmanına göre Gönül karakterini canlandıran Zeyno Gönenç diziden ayrılıyor. İşte detaylar..

ÇOCUKLAR DUYMASIN GÖNÜL DİZİDEN ÇIKIYOR MU?

Çocuklar Duymasın dizisinin 35. bölüm fragmanında Gönül'ün ani ölümü herkeste şok etkisi yaratıyor. Gönül rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Ve acı haber gelir. Haluk'un şirketindeki çalışma arkadaşı acı haberi verir. Gönül'ün öldüğünü söyler. Eve taziyeye gelenler bu şok ölüm üzerine şaşkındırlar. Gönül, gerçekten öldü mü? Onu ölüme götüren hastalık ne?

Çocuklar Duymasın dizisi 35. bölümü ile 8 Nisan Pazar akşamı izleyicisi karşısında olacak. Çocuklar Duymasın dizisinde bir yıldız kaydı. Bilindiği üzere Çocuklar Duymasın dizisinde Zeyno Gönenç Gönül yani lakabı ile Dominant Teyze karakterine hayat veriyordu. Zeyno Gönenç Çocuklar Duymasın’ın Haluk ve Meltem’den sonra en önemli karakteri idi.Gönül ve Selami ilişkisi ise yeniden efsaneye dönüşmek üzereydi; ancak eğer 1 nisan şakası değilse Çocuklar Duymasın’ın 35. bölüm tanıtımında Gönül’ün ölüğü ve Zeyno Gönenç Çocuklar Duymasın’dan ayrıldığı görülüyor.

Zeyno Gönenç Çocuklar Duymasın’dan Neden Ayrıldı?

Çocuklar Duymasın’ın 8 Nisan fragmanında hiç hastalığı olmayan Gönül bir anda hastalanıyor ve ölüyor.  Şuana kadar deneyimli oyuncu Zeyno Gönenç’in Çocuklar Duymasın’dan ayrılması ile ilgili net bir bilgi elimize ulaşmadı ancak Zeyno Gönenç Çocuklar Duymasın’dan ayrılmış olsaydı ajanslara şimdiye kadar bilgi düşerdi. Zeyno Gönenç ile ilgili bize gelen son haber Zeyno Gönenç’in ocak ayında İsviçreli eski balet Gilles Kanert ile gizlice evlendiği ve kimsenin bu evlilikten haberdar olmadığı yönünde oldu. Belki de Zeyno Gönenç’in sevgilisi Gilles Kanert sevdiği kadını Türkiye’den İsviçre’ye götürmek istedi; bu nedenle de Zeyno Gönenç Çocuklar Duymasın’dan kendi isteği ile ayrılmak zorunda kaldı. Zeyno Gönenç’in ayrılığı bir anda oldu Çocuklar Duymasın dizisinden. Tahminlerime göre bu ani bir ayrılma kararı oldu. Bu nedenle Zeyno Gönenç’in hayat verdiği Gönül karakterine hızlıca veda edildi.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 35.BÖLÜM FRAGMANI

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Derin En beğenilen yorum
Bence bu bır nisan sakası