CNN Türk Ekonomi Müdürü Ebru Baki'nin görevine son verildi! Ebru Baki kimdir?

CNN Türk Ekonomi Müdürü Ebru Baki'nin görevine son verildi! Ebru Baki kimdir? Doğan Medya Grubu'nun, Demirören Medya Grubu'na satılmasının ardından işten çıkarılmalar devam ediyor. Son olarak CNN Türk Ekonomi Müdürü ve Parametre sunucusu Ebru Baki'nin görevine son verildi.

CNN Türk Ekonomi Müdürü Ebru Baki'nin görevine son verildi! Ebru Baki kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Mayıs 2018 Cuma 15:39

Doğan Medya Grubu’nun Demirören Medya Grubuna satılmasının ardından görev değişimleri devam ediyor. CNN Türk Genel Müdürlüğü'ne Bora Bayraktar’ın getirilmesinin ardından, kanalın Ankara temsilcisi de değişti.

EBRU BAKİ'NİN GÖREVİNE SON VERİLDİ 

Kanal D'de Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar ile Kanal D Haber Daire Başkanı ve ana haber sunucusu Ahmet Hakan'ın ayrılığının ardından 13 isimle yollar ayrılmıştı. 

Bugün ise yeni bir gelişme daha yaşandı. CNN Türk Ekonomi Müdürü Ebru Baki’nin görevine son verildi. Ebru Baki CNN Türk’te yayınlanan Parametre isimli ekonomi programının da sunuculuğunu yapıyordu.

HAKAN ÇELİK'İN YERİNE DİCLE CANOVA GETİRİLDİ

CNN Türk Ankara Temsilciliği görevini yürüten Hakan Çelik’in yerine kanalın Anakara Haber Müdürü Dicle Canova getirildi. Görev değişiminin ardından Hakan Çelik’in sunduğu ‘Hafta Sonu’ programına ve Posta gazetesindeki yazılarına devam edeceği öğrenildi.

 

HAKAN ÇELİK TWITTER'DAN DUYURMUŞTU

Gazeteci Hakan Çelik Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "CNN Türk'teki yayınlara yoğunlaşmak ve yeni projelerde görev almak üzere Doğan TV (CNN Türk-Kanal D) Ankara Temsilciliği'ni arkadaşlarıma devrediyorum. Demirören Grubu'ndaki çalışmalarıma Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk'te programcı/yayıncı olarak devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

AHMET HAKAN'IN YERİNE BUKET AYDIN GETİRİLMİŞTİ

Doğan Grubu 1 milyar 100 milyon dolar karşılığında Demirören Medya Grubu'na satılmıştı. Satışın gerçekleşmesinin ardından Demirören Grubu Ahmet Hakan’la görüşerek yollarını ayırma kararı almıştı. Kanal D Haber'e Ahmet Hakan’ın yerine Buket Aydın getirilmişti.

 

Ahmet Hakan, “Kanal D Ana Haber'in bugün sonuna geldik. 16 Ocak 2017’de Kanal D Haber’de başlayan yolculuğum burada noktalanıyor. Kanal D ekranından son kez sizlerle birlikte olduk. Sizlere çok teşekkürler ve iyi akşamlar diliyorum” sözleri ile izleyicilere veda etmişti.

Ebru Baki kimdir?

Gazeteci, tv programı sunucusu. 1975, İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Üniversite eğitimine devam ederken Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yapmaya başladı. Lise'den itibaren belirli dönemlerde eğitim amacıyla yurt dışında bulundu ve öğrenci değişim programları ile çeşitli burslardan yararlandı.

İletişim Fakültesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'ne devam etti. Hürriyet Gazetesi'nde stajyerlikten muhabirliğe uzanan 7 yıllık bir dönem geçirdi. Bilişimden, iş dünyası ve tüketici haberleri ile ilgili çeşitli ödüller kazandı.

Hürriyet'ten sonra televizyon macerası başladı. CNN TÜRK'te ekonomi haberlerini sunmaya başladı. 2001 - 2018 yılları arasında CNN TÜRK'te ekonomi programı hazırlayıp ve editörlük yaptı.

Yarı dönemli olarak aldığı konservatuar eğitimini ise hayatı boyunca her alanda en büyük yardımcı olarak görüyor. Baki'ye göre dünyanın en güzel sporu binicilik; piyano ise onun için bir tutkudur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar