İsmail Hacıoğlu röportajı: Kirli şeyleri daha çok seviyorum

İsmail Hacıoğlu Posta gazetesinden Oya Çınar'ın sorularını yanıtladı. Hacıoğlu, ''Hayatta canım pahasına kızım ve eşimi savunurum gerisi hikaye.'' dedi.

İsmail Hacıoğlu röportajı: Kirli şeyleri daha çok seviyorum
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 10:46

Posta gazetesinden Oya Çınar'ın ''Hayatta canınız pahasına savunacak kadar inandığınız ne var?'' sorusuna İsmail Hacıoğlu, ''Canım pahasına kızım ve eşimi savunurum, gerisi hikaye'' yanıtını verdi. 

''Temiz şeyler hoşuma gitmiyor, kirli şeyleri daha çok seviyorum''

Ayla dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Hacıoğlu, röportajda ''Yazılan sahneyle ve yakaladığınız duyguyla alakalı. Çünkü çok anlık bir durum o aslında. O anı, o andaymış gibi hissetmek ve hissettirmek... Gerçeğe en yakın haliyle vermek... Yoksa öbür türlü karakter ve hikaye çok temiz, dümdüz olunca hoşuma gitmiyor. Kirli şeyleri daha çok seviyorum.'' ifadelerini belirtti.

İsmail Hacıoğlu: Oyunculuk sektörü çok yıpratıcı

Oyunculuk sektörüne eleştirilerde bulunan İsmail Hacıoğlu, '' Televizyon çabuk tüketmeye odaklı işler üretiyor sadece. Biraz dizi matematiğiyle alakalı eleştirim. Bizden her hafta bir sinema filmi isteniyor ve biz çekmeye çalışıyoruz. Bu çok yıpratıcı. Oyuncunun özeninden de çalıyor. Ama şu an çalıştığım setten çok memnunum. Çünkü gerçekten üretmeye odaklı bir ekiple birlikteyim.'' cümlelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar