Can Verel kimdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 11.bölümüne dahil olan olan oyuncu Can Verel kimdir?

Can Verel kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
23 Mayıs 2018 Çarşamba 10:08

ATV'nin kısa sürede secilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinin 11.bölümünde yeni bir oyuncu katıldı. Dizide doktor Volkan rolüyle katılan Can Verel katıldı. Diziye yeni konuk olna can Verel'in kaç bölüm dizide yer alacağı merak ediliyor. Peki ya Can Verel kimdir, daha önce hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde..

Sen Anlat Karadeniz Psikolog Volkan Kimdir?

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'e yeni bir oyuncu dahil oldu. 11. bölüm'de ekranlara gelen dizi, Doktor Volkan rolüyle ünlü oyuncu Can Verel'i konuk etti. Çarşamba akşamları Dirİliş Ertuğrul dizisini tahtından eden ATV'nin Sen Anlat Karadeniz dizisi, her geçen gün kadrosunu genişletiyor. Osman Sınav'ın yapımcılığında reyting rekorları kıran diziye 11. bölüm itibariyle ünlü oyuncu Can Verel dahil oldu. İrem Helvacıoğlu'nun canlandırdığı Nefes'in psikoloğu olarak karşımıza çıkan Verel, doktor Volkan adıyla ekranlara geldi.

Can Verel Kimdir?

Doktor Volkan Darıca'ya hayat veren Can Verel 1 Ocak 1982 doğumludur. Babası Engin Verel, ünlü Fenerbahçeli futbolcudur. Annesi ise Bahar Erdeniz'dir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk konusunda eğitim almış olan oyuncunun ilk tecrübesi 2004 senesinde yayınlanan Omuz Omuza adlı dizidir. Bu dizinin ardından Gemilerde Talim Var adlı dizide rol alan oyuncu, 2006 senesinde Selena adlı dizide Alekto karakterine hayat vermiştir. Yaklaşık üç sezon Papatyam adlı dizide Vedat karakterine hayat vermiş olan Can Verel, bu dizinin ardından 2011 yılında Arka Sokaklar dizisinde Semih karakterine hayat vermiştir. Hayat Güzeldir adlı dizide rol arkadaşı Merve Sevi ile adı anılan oyuncu aşklarını ilan etmişler hatta ne zaman evleneceklerini ve erkek çocuklarının olmasını istediklerini dile getirmişlerdir. Ancak bir süre sonunda ayrıldıklarını da magazincilere açık açık söylemişler. Şimdi ise Serra Bozarslan ile sevgilidir. Crunch reklamlarında gördüğümüz oyuncunun boyu 1, 85 kilosu ise 78 kgdır. En son rol aldığı dizi Arka Sokaklar dizisidir.

Oyunculuk deneyimleri:

Hayat Güzeldir
Gemilerde Talim Var
Selena
Omuz Omuza
Arka Sokaklar
Sen Anlat Karadeniz

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar