Beyaz'ın Acun'dan alacağı ücret belli oldu

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye kadrosuna dahil olduğu yönünde haberler çıkan Beyaz'ın program için bölüm başı 100 bin lira alacağı iddia ediliyor.

Beyaz'ın Acun'dan alacağı ücret belli oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
12 Ağustos 2018 Pazar 18:18

Beyazıt Öztürk'ün Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye kadrosuna dahil olduğu yönünde haberler çıkmıştı.  Beyazıt Öztürk cephesi sosyal medya hesabından bununla ilgili bir paylaşımda bulunmamış olsa da şimdi de Beyaz’ın programda alacağı ücret konuşulmaya başlandı.

Beyaz, kariyerinde farklı bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Magazin kulislerinde konuşulanlara göre Beyaz, böylesi önemli bir kariyer değişikliği için yüklü miktarda paraya imza attı. İddialara göre bölüm başı 100 bin lira alacak olan Beyaz’ın aylık geliri 400 bin lira olacak.

Yeni sezona jüri kadrosunda köklü değişikliklerle girecek olan O Ses Türkiye’de ilk olarak Gökhan Özoğuz jüri koltuğunu bıraktığını açıklamış ardından da Yıldız Tilbe benzer bir açıklamada bulunmuştu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

REİS SELCUK En beğenilen yorum
ACUN BEY PARAYI BULURSA BİZİ GÖRÜRMÜ ZEKATTA ALIRIZ İHTİYAC SAHİMİYİZ BEYAZ BEY NASILSINIZ YENİ PLANLAR NE MESALA SUNDUNUZ KANALI DEGİŞTİREBİLİYORMUSUNUZ HER İNSAN HAYATA RENK KATAR AMA BAZEN HAYATTA BOZUK BOYALARDA CIKAR ARADA İSTANBULDA COK VAR İŞİNİZ KOLAY DEİL SANA DERLER KENDİNE DEV AYNASINDAN BAK KENDİNE BİLMEZLERKİ ÖLDÜKLERİN KİBİR FAYDA ETMEZ 5 KARIŞ TOPRAK ALTINDA BİZE AKIL VERENLER BİDE KENDİLERİ KULLANSA GAM YEMİCEZ VALLAA SONRADAN GÖRME BİRDAGA DÖNME DİYESİ VAR İNSANIN NEYE GÜRENİP UKULALIK YAPIYORLARSA VEREN ALMAYIDA BİLİR ESASINDA HAYATIMDA COK İNSANLAR GÖRDÜM SARRAFIM ASLINDA BANA DESELER DEİŞMEYEN KİM VAR BU DÜNYADA ACUN DERİM ELLİMİ KALBİNE KOYARAK SÖYLERİM