Arda Turan'dan evlilik teklifi

Başakşehir oyuncusu Arda Turan 3 yıldır birlikte olduğu Aslihan Doğan’a evlilik teklifi etti.

Arda Turan'dan evlilik teklifi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
9 Şubat 2018 Cuma 08:43

Barcelona'dan Başakşehirspor'a transfer olan Arda Turan yaklaşık 3 yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisi Aslıhan Doğan'a evlenme teklifi etti. Yakın arkadaşları Saffet Ulusoy'un doğum gününe giden çift evlilik için ilk adımı attı.

 Evlenme teklifini yapan Arda Turan, Aslihan Doğan’dan ‘evet’ yanıtını aldı.

ARDA TURAN İLE ASLIHAN DOĞAN AYRILMIŞTI

Arda Turan ile Aslıhan Doğan geçtiğimiz yılın eylül ayında üçüncü kez ayrılmıştı. Arda Turan, Instagram hesabından "Aslıhan Doğan'la ilişkimizi saygı çerçevesinde sonlandırdık.

Bundan sonraki hayatında kendisine sağlık ve mutluluk diliyorum. Kararımıza göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim..." mesajıyla ayrılığı duyurmuştu. Çift bu ayrılıktan sonra dördüncü kez birbirlerine şans verdi.

Arda Turan'ın adı, pek çok ünlü isimle aşk dedikodularına karışmıştı. Geçtiğimiz yıl, Ebru Şallı ile yazışmaları sosyal medyaya düşmüştü. Daha sonra da ünlü manken Didem Soydan ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Arda Turan'ın evlenme teklifi ettiği Adlıhan Doğan ile ilişkisi 2015 yılına dayanıyor.

Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan’ın kızıdır. Yay burcu olan Doğan bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşamaktadır. İlk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar