Ahmet Kural ifade sonrası konuştu: Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiasıyla ilgili olarak savcılığa ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi. İfade veren Kural daha sonra basın açıklamasında bulundu.

Ahmet Kural ifade sonrası konuştu: Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
5 Kasım 2018 Pazartesi 14:08

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiasıyla ilgili olarak savcılığa ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Sıla, Ahmet Kural'dan fiziki şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olmuştu

Ünlü şarkıcı, mahkemeden, Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı. İfade verme işleminin ardından adliye çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Gençoğlu, "Bir hukuki sürecin içindeyiz. Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Zamanı gelince zaten konuşacağız. Savcılığa ifade vermeye geldim. Ahmet Kural'dan şikayetçiyim" ifadelerini kullanmıştı.

 

"Haksız Olmak Haksızlığa uğramaktan daha acıdır"

İfade sonra basın açıklamasında bulunan Ahmet Kural, "Adalete güveniyorum, yargı süreci devam ediyor. Benim için yeni bir başlangıç. Böyle bir konu ile adımın anıldığı için herkesten özür diliyorum. Bu yaşananlar için asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum. Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdı" dedi

Ahmet Kural'ın avukatı ise, "Toplum tek taraflı bilgilendirilmiştir. Şunu özellikle söylemek istiyorum. Sıla'nın avukatını meslektaşımı şikayet edeceğim. İftira ve hakaret nedeniyle uğrayacağı kişi ve kurum hakkında yasal süreç başlayacaktır." ifadelerini kullandı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar