Ahmet Hakan'dan Cübbeli Ahmet'e beddua yanıtı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Mahmut Ünlü, "Umrede bir dua ettim, ertesi gün Ahmet Hakan'ın Kanal D'den ayrıldığını işittik" açıklamasında bulunmuştu. Konuyla ilgili olarak gazeteci Ahmet Hakan, "Madem umrede yaptığın dualar tutuyor. Trump'la, Merkel'le, ilgili dua etsene" dedi.

Ahmet Hakan'dan Cübbeli Ahmet'e beddua yanıtı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
29 Nisan 2018 Pazar 12:28

Ahmet Hakan'ın Kanal D ana haber sunuculuğunu bırakmasının ardından Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü "Mekke-i Mükerreme'den selamlar ve duâlar. Umrede yaptığımız duâlarda bazı kişileri Allâh'a havale etmiştik. Buradan duâlar ne çabuk kabul oluyor ki ertesi gün her hafta mutlaka bizimle alakalı bir haber yapmayı mârifet sanan Ahmet Hakan'ın Kanal D'den ayrıldığını işittik. Allah kendisine bir daha böyle bir imkan vermesin. Darısı diğerlerinin başına." açıklamasında bulundu.

"NE İSTİYORSUN BENİM GİBİ GARİBANDAN?"

Cübbeli Ahmet'in sözlerine gazeteci Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesindeki köşesinden yanıt verdi. Hakan, "Cübbeli umreye gitmiş. Benimle ilgili beddua etmiş. Ve sözde bu bedduası tutmuş! Be hey Cübbeli! Madem umrede yaptığın dualar tutuyor.Trump’la, Merkel’le, Macron’la falan ilgili dua etsene. Ne istiyorsun benim gibi garibandan?" serzenişinde bulundu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar