Tarkan Rusya’da sahne alacak

Dünyaca Ünlü Sanatçı Tarkan kızının doğumundan sonra konserlerine ara vermişti. Tarkan’ın startı Rusya’da vereceği ve bu konserlerden 4 milyon 200 bin TL alacağı belirtildi.

Tarkan Rusya’da sahne alacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
26 Ocak 2019 Cumartesi 10:12

Tarkan 2018’in temmuz ayında baba olduktan sonra sahnelere ara vermişti. Ailesiyle birlikte Almanya'da olan şarkıcının uzun bir aradan sonra konser maratonuna başlayacağı yer ve tarih belli oldu. Dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi Rusya'da da büyük bir hayran kitlesine sahip Tarkan, konserlerine buradan start verecek.

Tarkan, 11 Mart'ta Kazan'daki 10 bin kişilik Tatneft Arena'da sahne alacak. 46 yaşındaki sanatçı, ardından 14 Mart'ta Moskova'daki 6 bin 200 kişilik Crocus City Hall'da Rus hayranlarıyla buluşacak. Popçu, aynı yerde 2009 yılında verdiği konserle de büyük olay yaratmıştı.

“Biz de seni görmek istiyoruz”

Tarkan'ın Rus hayranları, çok özledikleri sanatçının ülkelerine geleceğini öğrenirken büyük sevinç yaşadı. Sanatçının sosyal medya hesaplarına sadece Türkiye değil Amerika'dan İran'a kadar birçok ülkedeki sevenlerinden "Biz de seni görmek istiyoruz. Buraya da gel" mesajları yağdı.

Bu arada sanatçının, yine mart ayında Rusya'da iki ayrı yerde daha konser vereceği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Tarkan'ın Rusya'da 4 konser vermek için 800 bin dolar (yaklaşık 4 milyon 200 bin TL) ücret alacağı da konuşulanlar arasında.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar