Feyza Civelek: Kilo verince özgüvenim yerine geldi

Geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takılan oyuncu Feyza Civelek, "Kilo verince kendime döndüğümü hissettim ve özgüvenim yerine geldi" açıklamasında bulundu.

Feyza Civelek: Kilo verince özgüvenim yerine geldi - Sayfa 1

Genç oyuncu Feyza Civelek, önceki gün Etiler'de görüntülendi.

Yeni bir sinema filminin görüşmesinden çıktığını vurgulayan Civelek, geçtiğimiz günlerde ses getiren Pelin Öztekin ve Hazal Kaya'nın 'Kilolu oyunculara başrol ve fettan karakterler verilmiyor' açıklamaları hakkında konuştu.

1 9
 
Feyza Civelek: Kilo verince özgüvenim yerine geldi - Sayfa 2

İki ayda 21 kilo veren Feyza Civelek, "Oyuncu dediğin kilolu da olabilir, her şekilde oynayabilir ama bizim ülke şartlarımızda görselliğe çok önem veriliyor. İki ayda 21 kilo verdim, beslenme uzmanının verdiği yiyecekleri yedim. Her gün spor yapıyorum. Aslında kilonun bir fazlalık ve sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum" yorumunda bulundu.

2 9
 
Feyza Civelek: Kilo verince özgüvenim yerine geldi - Sayfa 3

Civelek ayrıca zayıf ve formda görünmeyi tercih ettiğini vurgulayarak, "Ben kilo verince kendime döndüğümü hissettim ve özgüvenim yerine geldi. Herkese öneriyorum. İnsan en azından olabildiği kiloda kalabilmeli, oyunculuk değil sadece her meslekte sağlık açısından böyle olmalı" ifadelerini kullandı.

3 9
 
Feyza Civelek: Kilo verince özgüvenim yerine geldi - Sayfa 4

Oyuncu, "Kilolu insanlar da fettan rolü oynayabilir ama Türkiye şartlarında ona göre bir rol yazılır. Yurtdışıyla bizim kültürümüz çok farklı. Mesela Adele dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri oldu ama Türkiye'de öyle bir şey yok. Türkiye'de görsellik çok önemli, sektördeki kişilerin göze de hitap etmesi lazım. Bence insanlar zayıf olmayı tercih eder" dedi.

4 9