Hadise'nin Murat Boz paylaşımı ortalığı karıştırdı

Aslı Enver ile Murat Boz aşkının bitişi magazin gündemine damga vurdu. Sosyal medyada çok konuşulan bu ayrılığın hemen ardından Hadise'nin Murat Boz'la yaptığı paylaşım ise Aslı Enver hayranlarını kızdırdı.

Hadise'nin Murat Boz paylaşımı ortalığı karıştırdı
Son Güncelleme: 28 Ekim 2019 Pazartesi 11:04
28 Ekim 2019 Pazartesi 10:52

2,5 yıl boyunca bir dargın bir barışık aşk yaşayan Murat Boz ve Aslı Enver, geçen aylarda 'aşk yeniden' demiş ve hayranlarını sevindirmişti. Ancak önceki gün ikilinin yeniden ayrıldığı haberi, magazin gündemini sallamıştı.

Hadise'nin Murat Boz paylaşımı ortalığı karıştırdı

Bu iddiaların ardından 'O Ses Türkiye' jüri üyesi Hadise'nin sosyal medya paylaşımı Aslı Enver hayranlarını kızdırdı. Murat Boz'la adı sürekli aşk dedikodularına karışan şarkıcı Hadise, çiftin ayrılık haberlerinin ardından Murat Boz'a sarıldığı fotoğrafla birlikte O Ses'in kulisinden görüntüler paylaştı. Ünlü şarkıcının Murat Boz'la olan samimi fotoğrafı, sosyal medyada olay oldu.

Yorum yağdı

Aslı Enver'in hayranların Hadise'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Bir kullanıcı, "Daha ilişkisi biteli bir gün olmuş, adamla böyle bir paylaşım yapması çok ayıp arkadaşça olsa bile yıllardır haklarında aşk dedikodusu yapıldığını bile bile!" şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar