Genç oyuncu Mucize Doktor'un kadrosuna dahil oldu!

Yayın hayatına yeni başlayan Mucize Doktor dizisine bir isim daha katıldı. İlk iki bölümüyle reyting sonuçlarında deprem etkisi yaratan Mucize Doktor’a genç oyuncu Gökçe Akyıldız da dahil oldu.

Genç oyuncu Mucize Doktor'un kadrosuna dahil oldu!
Son Güncelleme: 23 Eylül 2019 Pazartesi 12:52
23 Eylül 2019 Pazartesi 12:50

Savant sendromlu deha bir doktorun hikayesi anlatılan Mucize Doktor, kadrosuna yeni bir ismi daha kattı.

İlk iki bölümüyle reyting listelerini altüst eden Mucize Doktor’a, Kırgın Çiçekler dizisiyle yıldızı parlayan Gökçe Akyıldız da katıldı. Akyıldız’ın, Ada isimli bir hastayı canlandıracağı ve Taner Ölmez ile pek çok sahnede yer alacağı belirtildi.

Gökçe Akyıldız kimdir?

Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 tarihinde Sinop'ta dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri ekranlarda yer alan Gökçe Akyıldız, ilk projesi olan Bir Tutam Baharat filminde Saime isimli karakteri canlandırdı. Büyük Buluşma, Sırlar Dünyası ve Beşinci Boyut dizilerinin oynadı.

2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül karakterini canlandıran oyuncu, Parmaklıklar Ardında, Gazi ve Kollama dizilerinde de boy gösterdi. Gökçe Akyıldız, oyunculuk kariyerinin en önemli çıkışını ise Hayat Devam Ediyor dizisinde yakaladı. Bu dizinin ardından Bizim Okul ve Kötü Yol dizilerinin kadrosunda yer aldı. 2013 yılında başlayan Fatih Harbiye dizisinde Aslı karakterini canlandıran Akyıldız, 2014 yılında bu projeyi tamamlamıştır. Gökçe Akyıldız, dram yüklü Atv dizisi Kırgın Çiçekler'de Songül karakterine hayat veriyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar