Defne Samyeli'den o soruya tepki

Defne Samyeli, geçtiğimiz gün annesi Sendegül Samyeli ile birlikte Nişantaşı'nda bir hastane çıkışında objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlarken gelen şu soru üzerine " Cem Bey ile ayrılma nedeniniz Umut Evirgen mi?" tepki gösterdi.

Defne Samyeli'den o soruya tepki - Sayfa 1

 Defne Samyeli, önceki gün Nişantaşı'nda annesi Sendegül Samyeli ile birlikte hastane çıkışı objektiflere takıldı.

1 7
 
Defne Samyeli'den o soruya tepki - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Tuba Büyüküstün, yollarını ayırmıştı. Bunun üzerine Evirgen ile adı aşk dedikodularına karışan Defne Samyeli, muhabirlerin "Tuba Hanım'ın Umut Bey'den ayrılma sebebi siz misiniz?" sorusuna sinirlenerek şu şekilde cevap verdi:

2 7
 
Defne Samyeli'den o soruya tepki - Sayfa 3

Benimle ilgili sorular soracaksanız duracağım? Devam edelim, şimdi bunlar ne alaka? Benim dışımdakileri soracaksanız anlaşma bozuluyor. Çok ayıp! Sizlere böyle soruları yakıştıramıyorum. Anneciğim gelir misin? Buradan hemen gidelim. Dünyanın gündemi değişti, sizin gündeminiz değişmedi. Aşkolsun annem yanımdayken sizinle şurada durmuş konuşurken, sorduğunuz sorulara bakın. 

3 7
 
Defne Samyeli'den o soruya tepki - Sayfa 4

Komedyen Cem Yılmaz ile bir süre aşk yaşayan Samyeli, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Yılmaz, daha sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. 

Defne Samyeli, ilerleyen zamanlarda konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

4 7