Esra Dermancıoğlu: Bir erkeğin beni aldatması asla bir sorun değil

Oyuncu Esra Dermancıoğlu Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalında eski eşinin kendisini aldattığını itiraf etti. Dermancıoğlu, "Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Asla ve bunu adalet sistemine de sokmuyorum" açıklamasında bulundu.

Esra Dermancıoğlu: Bir erkeğin beni aldatması asla bir sorun değil - Sayfa 1

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalı 'Gör Beni'ye konuk oldu. İlişkiler üzerinden konuşan Dermancıoğlu’nun programda yaptığı açıklamalar ses getirdi.İşte Esra Dermancıoğlu’nun açıklamalarından satırbaşları...

1 7
 
Esra Dermancıoğlu: Bir erkeğin beni aldatması asla bir sorun değil - Sayfa 2

17 yaşımda bir kızım var. Bugüne kadar magazinde görmediniz. Sosyal medyaya da çok koymuyorum. Z kuşağı kendisi çok seviyorum. Ben İstanbul’da büyüdüm. Fenerbahçe’de doğdum, sonra Nişantaşı’nda yaşadım. Çok acılı bir hayatım yok.

2 7
 
Esra Dermancıoğlu: Bir erkeğin beni aldatması asla bir sorun değil - Sayfa 3

Bir kadın ve bir adam sonsuza kadar beraber kalmak istemeye bilir. Adam başkasını ister, kadın başkasını ister… Aldatma konusunun Türkiye’de bu kadar büyütülüp drama haline getirilmesi çok sinirimi bozuyor. Çok sıkışmış bir şey… İletişim yok bu konuda.

3 7
 
Esra Dermancıoğlu: Bir erkeğin beni aldatması asla bir sorun değil - Sayfa 4

Bir erkek rahatlıkla bir kadına gidip, ‘benim de canım başka kadınları çekiyor, biz bunu nasıl hallederiz’ dese Türkiye’de kaç kadın ‘gerçekten mi, ne bileyim ben şimdi’ şeklinde konuşabilir? Konuşamadığı zaman işte aldatma, arkadan iş çevirme oluyor.

4 7