Serdar Ortaç: Başkasına bakamıyorum

5 yıl önce evlendiği Chloe Loughnan ile Ağustos ayında yollarını ayıran şarkıcı Serdar Ortaç, şaşırtan bir itirafta bulundu. Ortaç, eski eşini unutamadığını dile getirdi.

Serdar Ortaç: Başkasına bakamıyorum
Son Güncelleme: 2 Ocak 2020 Perşembe 10:57
2 Ocak 2020 Perşembe 10:45

Kıbrıs'ta hayranlarıyla buluşan Serdar Ortaç, “Aranızda bu yıl evlenen var mı” diye sorduktan sonra “Evlilik çok güzel bir duygudur. Gerçi, artık ben boşandım. Ama hala başka birisine bakamıyorum, bakmak istemiyorum. Bu şarkı benden tüm evlenenlere gelsin” dedi. Ardından 'Balım' adlı şarkısını seslendiren Ortaç'ı dinleyenler 'Chloe'yi unutamamış' şeklinde yorum yaptı.

Chloe Loughnan kimdir?

İrlanda'da üniversite eğitimini sürdürürken Paris'te yer alan mankenlik ajansından teklif alması üzerine eğitimini dondurdu ve mankenlik kariyerinde önemli bir adım attı. Ziyaret için geldiği İstanbul'da Serdar Ortaç ile tanışması ise yepyeni bir dönemin kapılarını açtı. Ünlü şarkıcı ile beraber olmaya başladıktan sonra Türkiye’de yaşamaya karar verdi. Mayıs 2012’den bu yana kendinden 21 yaş büyük olan Serdar Ortaç ile 2014 yılında nikah masasına oturdu. Serdar Ortaç ve model Chloe Loughnan anlaşmalı olarak 2019 yılında Beykoz Adliyesi’nde boşandı. Oyunculuk eğitimi alan Chloe Loughan, ATV’de yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinde Berrak rolünü üstlendi, ayrıca moda yarışmalarında jüri ve konuk olarak yer aldı. Chloe Loughnan, Miami’de yaşadığı talihsiz kazayla gündeme gelmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar