Aslı Enver'den manidar paylaşım!

Oyuncu Aslı Enver, popçu sevgilisi Murat Boz ile bir dargın bir barışık süren ilişkisine son vermişti. Taraflardan bir açıklama gelmezken, Enver'in son yaptığı manidar paylaşım sosyal medyada yankı buldu.

Aslı Enver'den manidar paylaşım!
Son Güncelleme: 2 Kasım 2019 Cumartesi 13:58
2 Kasım 2019 Cumartesi 13:31

Murat Boz ile Aslı Enver'in, 2015 yılında başlayan ilişkilerine geçen hafta nokta koydukları iddia edildi. Bu iddialar karşısında sessizliklerini koruyan çiftten Enver, son olarak haberleri doğrular nitelikte bir paylaşımda bulundu.

“En iyi aşk kendini sevmektir”

Instagram hesabının hikaye bölümünden bir fotoğraf paylaşan Aslı Enver, giydiği sweatshirtün üzerindeki ingilizce 'En iyi aşk kendini sevmektir' notuyla eski aşkına imalı bir göndermede bulundu. Enver'in bu paylaşımı sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver 10 Mayıs 1984 yılında İngiltere Londra’da dünyaya geldi. Babası Kıbrıslı bir Türk olan Aslı enver 3 kardeştir. 12 yaşına kadar İngiltere’de yaşayan Aslı Enver ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşmiştir. Liseyi Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyan genç oyuncu daha sonra Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümüne devam etmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Kariyerinin henüz başlarındayken 2002 yılında TRT’de yayınlanan bir sit-com’da küçük bir rol almış ardından “Ayna” adlı kısa filmde oynamıştır. 2007 yılında yayınlanan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan ve Sarp Apak gibi oyuncularla başrolü paylaşan Aslı Enver “Mine” karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

Aslı Enver 2012 yılında kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile evlenmiş ve 2015 yılında boşanmıştır. Star TV’de yayınlanan ve başrolünü Özcan Deniz ile paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya Boran karakterine hayat veren Aslı Enver, 1.68 metre boyunda, 55 kilo ve Boğa burcudur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar