Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (20 Temmuz 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 7'si yabancı toplam 9 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor.

Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (20 Temmuz 2018) - Sayfa 1
1 10
 
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (20 Temmuz 2018) - Sayfa 2

ABBA adlı müzik grubunun popüler şarkılarının yer aldığı müzikal "Mamma Mia!"nın devam filmi "Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz" adlı müzikal türündeki filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Ol Parker üstleniyor. Orijinal adı "Mamma Mia! Here We Go Again" olan yapım, ilk filmde Meryl Streep'in canlandırdığı Donna'nın geçmişiyle, şimdiki zamanda Sophie'nin hikayesini paralel bir şekilde ele alıyor.

2 10
 
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (20 Temmuz 2018) - Sayfa 3

Fernando Leon de Aranoa'nın yazıp, yönettiği "Pablo Escobar'ı Sevmek" adlı film, gazeteci Virginia Vallejo'nun, Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'la olan istikrarsız aşkını konu ediniyor. Başrollerinde Javier Bardem ve Penelope Cruz'un rol aldığı filmde, Peter Sarsgaard, Oscar Jaenada, Julieth Restrepo'da yer alıyor.

3 10
 
Bu hafta vizyonda hangi filmler var? (20 Temmuz 2018) - Sayfa 4

Gerard McMurray'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, "İlk Arınma Gecesi", Amerika'da, bir deney olarak başlayıp her yıl 12 saat kanunsuzluğun yükselişine dönüşen hareketin hikayesini anlatıyor. Senaryosunu James DeMonaco'nın kaleme aldığı, korku ve aksiyon türü filmde, Y'lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei rol aldı.

4 10