9-15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 9-15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

9-15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
9 Temmuz 2018 Pazartesi 16:28

9-15 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu

Sizi rahatsız eden yanlış anlaşılmalar bu hafta çözüme kavuşabilir.  Şansınızı doğru yönetirseniz maddi ve manevi kazanç sağlayabilirsiniz. Bu hafta geçmişte kalan alacaklarınız için tahsilat söz konusu olabilir. Beklemediğiniz maddi gelir sayesinde borçlarınızın çoğunu ödeyebileceksiniz. İş hayatınızda ve özel hayatınıza bir takım yapılandırmalar yaparak şartlarınızı daha iyi seviyeye taşıyabilirsiniz.

Boğa Burcu

Bu hafta fiziksel ve ruhsal olarak yenilenebilirsiniz. İnandığınız gibi yaşamanın ve de önem verdiğiniz değerlerinize sahip çıkmanın karşılığını en iyi şekilde alabilirsiniz. Bu hafta sizin için olumlu gelişmeler söz konusu olabilir ve hayata daha sıkı sıkıya bağlanabilirsiniz. İş hayatınızda ise zekanızı ortaya koyacak imkanlar önünüze sunulabilir. Bu hafta finansal konularda oldukça şanslı bir hafta sizi bekliyor. Hayatınızda köklü değişimler olabilir.

İkizler Burcu

Bu hafta çalışma hayatınızda iş arkadaşlarınız arasında yaşanabilecek gerginliklerden ve taraf olmaktan uzak durmanızda fayda var. İşiniz dışında başka şeylerle uğraşmamanız sizin yararınıza olabilir. Bu şekilde yaklaşımda bulunursanız iş hayatınızda ilerleyen günlerde güzel gelişmeler olabilir. Özel hayatınızda geçici arzuları esiri olmadan gerçekçi yaklaşımdan yana olmalısınız. Bekarsanız akrabalarınız aracılıyla hayatınıza yeni biri dahil olabilir.

Yengeç Burcu

Bu hafta özel yaşamınız bir hayli dikkat çekebilir. Partnerinizle ilgili net kararlar alıp aranızdaki belirsizliklerin önüne geçebilirsiniz. Bu hafta aşırı duygusal halinizden kaynaklı olarak yaptığınız alınganlıkların sonuçlarını da telefi etmeniz mümkün. Aşk hayatınızda bu hafta beklenmedik gelişmeler olabilir. İş hayatınızda göstermiş olduğunuz uyuma devam ederseniz ilerleyen süreçte bir terfi olabilir. Bu hafta maddi konulara dikkat etmeli ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

Aslan Burcu

Bu hafta düşüncelerinize ve ardından seçeceğiniz kelimelere çok dikkat etmeniz gerekiyor. Kaygılarınız ve olumsuz düşünceleriniz enerjinizin düşmesine neden olabilir. Ardı ardına olumsuzluk yaşamak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Bu hafta ailevi konularda bazı sıkıntılar yaşanabilir, olayı çözmede sakin olmalısınız. Özel hayatınıza bazı sınırlamalar getirebilir ya da çözüme kavuşturabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar besleyenler yüzünden iş hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta keskin çıkışlar yapmaktan kaçının ve doğrularınızı her yerde söylemekten kaçının.

Başak Burcu

Son zamanlarda yaşadığınız olaylara karşı isyan etmek yerine çözüm odaklı hareket ederseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Ruhunuzdaki karmaşıklığı çözmek için ibadete ve meditasyona yönelebilirsiniz. Bu hafta iş hayatınızda içinde olmak üzere yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel hayatınızda iletişiminize özen göstermenizde fayda var. İçinizdeki anlatın ve karşınızdakini de dinleyin. Bu hafta aşk hayatınızda bazı itiraflar söz konusu olabilir ve hayatınıza renklenebilir.

Terazi Burcu

Haftaya bazı gerginliklerin sebep olduğu kas ağrılarıyla başlayabilirsiniz. Beklentilerinizin yerine getirilmemesi maddi konularda birtakım sorunlar ve sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Bu hafta mirasla ilgili hukuki konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir ve bu da gelirinize katkı sağlayabilir. Tüm hafta boyunca işinize yoğunlaşmak en mantıklı hareket olabilir. Özel hayatınızda baskın halleriniz krizlerin oluşmasına neden olabilir. Ayrıca bu hafta yeni tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Akrep Burcu

Bu hafta iş hayatınızda yeni bir dönemin kapıları aralanabilir. Hem yeniliklerle dolu hem de yoğun bir hafta sizi bekliyor olabilir. Bu hafta düşmanlarınız dost gibi dostlarınız ise düşman gibi davranabilirler. Bu konuda olan olgunluğunuzu ortaya koymalısınız. Hedeflerinizi tekrar belirleyip bu yolda adımlar atmalısınız. İş hayatınızda girişimci bir ruhla ilerlerseniz önünüze iyi fırsatlar sunulabilir. Özel hayatınızda yakınlarınızdan kaynaklı olarak sorunlar yaşayabilirsiniz. Bekar olanlar ise ilişkilerini evlilik yoluna taşıyabilir.

Yay Burcu

Bu hafta sezgileriniz bir hayli yüksek. Kendinize ve çevrenize karşı anlayışlı oluşunuz onları şaşırtabilir. Emek verdiğiniz pek çok şeyin karşılığını alacağınız enerjik bir hafta sizi bekliyor. Adil olmanın mutluluğunu çok özel anlar eşliğinde yaşayabilirsiniz. Bu hafta yaşayacağınız olumlu gelişmelerin katkısı size oldukça fazla olabilir. Sorumluluk almaktan kaçınmayın emin olun karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Geçmişte yaşadığınız bazı sorunlar partneriniz tarafından gündeme gelebilir ve ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Zaman hızla akıp gidiyor biraz ayak uydurmanızda fayda var.

Oğlak Burcu

Bu hafta içiniz ayrı bir güzelleşebilir ve bugüne kadar farkında olmadığınız güzelliklerin farkına varabilir ve enerjinizi yukarılara taşıyabilirsiniz. Özel hayatınızda sorunlarınız varsa hatalarınızı telafi edebileceğiniz bir ortam oluşabilir. Gurur uğruna sahip olduğunuz güzelliklerin elinizden kayıp gitmesine izin vermeyin. İş hayatınızda daha istikrarlı olmanız gerekebilir. Bazı çalışmalarınız doğrultusunda maddi zararlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Aşırı kuralcı ve baş gösteren tavırlarınız size zarar verebilir.

Kova Burcu

İş ve özel yaşamınızda aniden gelişen sorunlarla baş etmek durumunda kalabilirsiniz. Zorlu bir hafta sizi bekliyor. İş hayatınızda kararlarınızı öfkeyle almak yerine sakince almak sizin için daha faydalı olabilir. Bazı yanlış anlaşılmalar olabilir bunlara itibar etmemeniz sizin yararınıza olabilir. Dikkat etmediğiniz sözlerin faturası hukuki ve maddi anlamda ağır olabilir. Bu hafta dostunuzu düşmanınızı ayırt etmenizde fayda var.

Balık Burcu

Bu hafta uzun zamandır satmak için uğraştığını bir mülkü veya taşınmazı elden çıkararak maddi rahatlığa kavuşabilirsiniz. İş hayatınızda iş değişikliği yapabilir ya da işinizde terfi durumları söz konusu olabilir. Özel hayatınızda yalnızsanız bu hafta biriyle tanışma imkanınız olabilir. Eğer evliyseniz eşinizle her zamankinden daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Bunu uyguladığınız andan itibaren ilişkinizin daha tutkulu ve kalıcı bir yola gireceğiniz hissedebilirsiniz. Bu bakış açıcı ilişkinizdeki krizleri çözmede de etkili olacaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar