7-13 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 7-13 Mayıs 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

7-13 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
5 Mayıs 2018 Cumartesi 16:36

7-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

7-13 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu

Aşk hayatınızda muhteşem bir hafta sizi bekliyor. Yeni bir aşk filizlenebilir. Hayatı sadece para kazanmak olarak görmekten vazgeçin. Gereğinden fazla para kazanmaya odaklandığınız zaman mutlu olmak yerine huzursuzluk kaplıyor içinizi. Bunun yerine arada önünüze gelen fırsatları kaçırmamaya çalışın. Ailenize girmeye çalışan dost görünümlü kişilere dikkat edin. Biraz mesafeli olmanızda fayda var. Özelinizi herkese anlatmaktan kaçının. Bu hafta bedeninizi zorlayacak fiziksel aktivitelerden sakının.

Boğa Burcu

Geçmiş olaylardan kaynaklı olarak kafa karışıklığı yaşayacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Hayatınıza sokmaya çalıştığınız kişinin geçmişini sorgulamak ilişkinize zarar verebilir. Geçmişi sürekli olarak kurcama eğiliminde olmanız sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir. Harcamalar konusunda kendinizi gereğinden faz sıkıyorsunuz. Bütçenizi aşmayacak şekilde ayarlama yapıp para harcayabilirsiniz. Aile içindeki kişilerle daha yakın olma zamanı gelmiş. Sağlık açısından zor bir dönemi artık geride bırakıyorsunuz.

İkizler Burcu

Bazı konularda uzlaşmak için önemli bir döneme giriyorsunuz. Size uzatılan zeytin dalını geri çevirmemeniz sizin yararınıza. Hassas bir döneme giriyorsunuz o nedenle bazı şeyleri espri olarak kabul edin. Maddi anlamda yaşadığınız sıkıntılar bu hafta nihayet sona eriyor. Biraz harcama odaklı değil para biriktirme odaklı düşünün. Hayalinizdekileri yaşamanız için önünüze çıkan imkanları değerlendirmenizde fayda var. Aile içerisinde yaşça büyük birinin kayıp haberini almak söz konusu olabilir. Fiziksel anlamda bazı değişikliklerin söz konusu olacağı bir döneme giriyorsunuz.

Yengeç Burcu

Duygusal anlamda çok pozitif bir döneme giriyorsunuz. Parasal konuları ise çok fazla kafanıza takmazsanız daha iyi olabilir. Yaptığınız işe odaklanın ve yapmanız gerekenleri yapın. Eğer bu konuda başarılı olursanız bu disiplin sizi maddi anlamda başarıya götürecek. Sadece paraya odaklanmanız para kazanacağınız araçları yanlış değerlendirmeye neden olabilir. Ailesel konularda tek başınıza hareket etmekten vazgeçin ve bazı kişilerin desteğini alın. Sağlığınıza özen göstermek için kendinize biraz dikkat edin. Size yakın olan birinden hiç beklemediğiniz bir davranış söz konusu olabilir.

Aslan Burcu

Aşık olmak güzel bir şey ancak bu hafta aşık olmanın bazı kötü yanlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz hissettiğiniz gibi yaşamayı seviyorsunuz aşkı bildiğiniz yoldan giderek yaşamaya devam edin. Maddi anlamda sıkıntı çekmemek için biraz para biriktirmeye odaklanın. İhtiyaçlarınız için harcamalar yapmak gerekli ancak ihtiyacınız olmayan harcamalardan uzak durun. Aile büyüklerinize karşı bu kadar uzak durmayın biraz yakınlaşmak iyi olabilir. Güzellik uğruna yapacağınız bazı uygulamalar sağlığınıza zarar verebilir.

Başak Burcu

Yaşadığınız aşk şarkılardaki kadar derin olmayabilir. Hayatın gerçekleri biraz farklıdır kabullenmenizde fayda var. Hatalar da insanla için vardır, bu nedenle karşınızdaki kişinin sadece hatalarını görmekten vazgeçin. Son zamanlarda kendinizi sürekli alışveriş yapmaya şartlamış durumdasınız buna artık son verin. Bu hafta sizin tasarruf yapmanız gereken haftalardan biri. Akis halde maddi anlamda sıkıntılar yaşayacağınız bir döneme girebilirsiniz. Aile içinde size karşı yöneltilen sorulara uzun uzadıya cevap vermek yerine kısa cümleler kullanmaya çalışın. Bu hafta beslenmenize dikkat edin.

Terazi Burcu

Gözde insanlar gurubuna gireceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Duygusal yönünüzü fazlasıyla dışarıya yansıtacağınız bir hafta. Tüm ilginin sizin üzerinizde olacağı bir hafta olması dolayısıyla hata yapma riskinizde artacak. Bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. Bu hafta size fırsat gibi sunulan bazı parasal getiriler olabilir bunlara itibar etmemeniz gerekir. Fırsat gibi görünüp size ilerleyen zamanlarda zarar verebilir. Hayat kısa kırgın olduğunuz kişilere karşı bazı sıkı düşüncelerinizi kırabilirsiniz. Bu hafta hem maddi hem de manevi olarak kişisel gelişiminize özen göstermelisiniz.

Akrep Burcu

Kendinize dönmeniz gereken bir haftaya giriyorsunuz. İlişkinizi yöneten kişi sizsiniz. İlerleyen süreçte de ilişkinizi yönlendirecek kişi sizsiniz. Küçük ayrıntılara önem vermeniz sizin hayrınıza. Para bazen çabuk kazanılan çoğu zaman da çabuk kaybedilen bir şeydir. Bu nedenle yatırımlarınıza yön vermeye başlayabilirsiniz. Finansal konularda iyi noktalara gelirseniz kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Aile içi sorunları sadece kendinizin yaşadığını düşünmeyin. Bu nedenle bazı şeyleri büyütmekten vazgeçin. Sağlık sorunlarınız bu hafta baş gösterebilir. Fiziğinizle ilgilenmeniz sizi yormaya başlayabilir.

Yay Burcu

Duygusal hayatınızda korktuğunuz şeyler sizi farklı bir alana sürükleyebilir. Aşk hayatınızda biraz daha rahat olabilirsiniz. Korkularınızın nedeni sizden kaynaklı olabilir. Bu hafta biraz harcamalarınıza dikkat edin ve para biriktirin. Ailenizin artık sizi birey olarak görmelerinin vakti geldi. Ancak bunu düzgün bir şekilde ailenize anlatmalısınız. Yakın zamanda sağlığınızı olumsuz etkileyecek bir alerjik durum söz konusu olabilir. Bu süreçte size bir şeyler konusunda “yapamazsınız” diyenlerin sayısı artabilir. Çevrenizdeki insanların sizin yaptığınız değişiklikleri kabullenmek istememeleri kendilerinin her konuda rahat olmalarından kaynaklı olabilir.

Oğlak Burcu

Daha önce öğrendiğin bazı bilgiler nedeniyle yanılmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda yaşadığınız güvensizlikler gerçekleri yansıtmıyor olabilir. Maddi konularda sürekli olarak ilgilenmekten dolayı ertelediğin ve unuttuğun bazı amaçların var. Onları tekrar gündeme getirebilir ve bu konuda aksiyon alabilirsiniz. Bunları hayata geçirirseniz gerçek anlamda bolluk yaşayabilirsiniz. Ertelediğiniz fikirleri hayatınıza geçirmenin vakti gelmiş olabilir. Ailenizi bu hafta ihmal etmemeye özen gösterin. Yarım kalan bazı konular bu hafta sizi gereğinden fazla yorabilir.

Kova Burcu

Kendinizden öte karşınızdaki kişinin ne hissettiğinize odaklanırsanız ilişkinizi daha iyi bir yerlere getirebilirsiniz. Böylece daha ortak noktalarda buluşabilirsiniz. Çevrenizde sizden bazı önemli bilgileri saklayan birileri olabilir. Bu hafta hislerinize daha çok güvenmelisiniz. Bu hisler sizi maddi anlamda iyi yerlere getirecek. Çevrenizdeki herkes ilişkinizi onaylamıyor olabilir ancak herkesin buna saygı göstermesi gerektiğini unutmayın. Spor yapmaya başlamanız için uygun bir hafta olabilir. Hayat yolunda sizinle birlikte yürüdüğünüz en önemli kişilerden biri yol arkadaşınız olacaktır. O nedenle yol arkadaşı olarak seçeceğiniz kişiyi iyi seçin.

Balık Burcu

Düşündüklerinizle söylediklerinizin bir olması gereken bir haftadasınız. Duygularınızı ifade etmek için karşınızdakinin aksi cümleler kurmaktan vazgeçin. Bu hem sizi yoruyor hem de karşınızdakinde kafa karışıklığına neden oluyor. Size daha önce söylenmiş olan sözleri kafanıza takmaktan vazgeçin. Elinizin bu aralar gereğinden fazla açık olması sizi maddi anlamda zora sokabilir. Gelirinizin bir kısmını dar zamanlar için saklayın. Bugün kazandıklarınızı yarın kazanamayabilirsiniz. Bu nedenle dengeli harcama yapmanızda fayda var. Sağlığınız için bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmek iyi olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar