30 Nisan -6 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 30 Nisan-6 Mayıs haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

30 Nisan -6 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
30 Nisan 2018 Pazartesi 17:13

Bu hafta iş, aşk, sağlık ve para konusunda şansınızın ne durumda olduğunu öngörebilmek için 30 Nisan-6 Mayıs 2018 haftalık burç yorumlarınızı azonceoldu.comsitemizden okuyabilirsiniz. Bu hafta alacağınız teklifler, ortak işler, aşk hayatı gelişmeleri haftalık burç yorumlarınızda gizli olabilir. İşte 30 Nisan-6 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları..

Haftalık burç yorumları 30 Nisan-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Koç Burcu

Bu hafta size kendinizi baskı altında hissetmenize ve bazı değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenememenize neden olabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ani kararlar vermekten kaçının. Her zorluktan sonra kolaylık geleceğinin bilincinde olmalısınız. Hafta boyunca duygusal anlamdaki patlamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu

İş güvenliğinizle ilgili konularda normalden daha fazla dikkatli olmanız kontrolcü yaklaşımlar içinde bulunmanız açısından önem taşıyor. Evliler için bu hafta hırslı yaklaşımlar sonucunda gerginlikler yaşanabilir. İş hayatınızda emeklerinizin karşılığını bu hafta alabilirsiniz. Gizli rakipleriniz tarafından üzerinize kurulmuş baskıdan bu hafta kurtulabilirsiniz.

İkizler Burcu

Özel hayatınızda yanlış anlaşılmalara karşı her zaman aynı cevapları vermeniz bazı tartışmalara neden olabilir.  Hatta eşinizden ya da sevgilinizden biraz uzaklaşmanıza neden olabilir. Bu konularda sakin kalmaya ve problemi çözme eğiliminde adım atmalısınız. Özel hayatınızdaki bu yoğunluğu ve yorgunluğu iş hayatınızda atabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Bu hafta başkalarınızın sizi yönlendirmesine izin vermezseniz daha başarılı olursunuz. Bu hafta ortaklıklar ve kredi başvuruları gibi ucu ekonomiye dayanan konularda dikkatli olmalısınız. Finansal anlamda şanslı bir haftadasınız ancak acele karar vermemeniz şartıyla.

 Aslan Burcu

Bu hafta dost bildiğiniz bazı düşmanlarla karşılaşabilirsiniz. Güvenizi alt üst eden bazı yakın arkadaşlarınızın çevirdiği dolaplar sizi biraz üzebilir. Bu bir oyunsa siz de adımlarınızı ona göre atın. Kişisel güvenliğinizle ilgili konularda bu hafta dikkatli olmalısınız.

Başak Burcu

Bu haftayı geçmişle ilgili yarım kalmış konularla geçirebilirsiniz. Dargın olduğunuz kişilerle bir araya gelebilir ve yeni başlangıçlara imza atabilirsiniz. İşinizle ilgili bir tahsili elden kaçırmanız ve bunun daha iyi bir şekilde sonuçlanması ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Terazi Burcu

İkili ilişkilerinizde sınavdan geçeceğiniz bir haftadasınız. İş hayatınızda bazı yanlış anlaşılmalar ve yanılgılar yaşanabilir. Bu hafta yapacağınız başlangıçlara dikkat etmenizde fayda var. Okuduğunuz halde anlamadığınız resmi evrakların altına imza atmaktan kaçının.

Akrep Burcu

Hayat benim, defter, kalem benim modunda bir hafta geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda sorunlu bir ilişkiniz varda şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. Hatta hakaret dolu sözler duymaya hazır oldun eşinizden. Ancak sakin olmanızda fayda var.

Yay Burcu

Geçmişten kalan birtakım sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Çözüme kavuşmadan sürdürülmüş olan sorunlar başınızı ağrıtabilir. Bu sorunların sonucunda alınan kararlar aile bağlarınızın güçlenmesine ve maddi konularda ortak hareket etmenin avantajını yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Eski eşinizden ya da sevgilinizden kaynaklı sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Nafaka ve miras konularında aleyhinize işleyen durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta bazı eşyalarınızın çalınması ya da kaybolması ihtimaline karşı dikkatli olmanızda fayda var. İletişim kurduğunuz bazı kişilerle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu

Bu hafta iş ve finansal konularda oldukça hareketli olabilir. Bu hafta internet üzerinden alışveriş yapmak ekonomik kayıplar vermenize neden olabilir. Yeni iş teklifini değerlendirme konusunda ve alım satımlarda dikkatli olmalısınız. Eşinizden kaynaklı sorunlar bu hafta baş gösterebilir.

Balık Burcu

İş değişikliği ve iş başvurusu yapmak istiyorsanız biraz beklemenizde fayda var.  Çünkü gittiğiniz yerde istediğiniz etkiyi bırakmak için uygun bir hafta değil. Özel hayatınızda ve arkadaş çevrenizde dikkatli olmanızda fayda var. Kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat etmelisiniz. Aksi halde bazı konularda yersiz gerginlikler yaşayacaksınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar