18-24 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 18-24 Haziran 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

18-24 Haziran 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 09:56

18-24 Haziran 2018 haftalık burç yorumları

Koç burcu haftalık burç yorumu

Haftanın başında oldukça etkili bir enerjiye sahip olabilirsiniz. İş hayatınızda göstereceğiniz performans hem başarı hem de takdir görmenizi sağlayacak. Çalışma hayatınızda bir proje için fazladan emek ve çaba göstermek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasında yaşayacağınız bazı sorunlar kararsız kalmanıza neden olabilir. Maddi anlamda yaşayacağınız sıkıntılar bu hafta alacağınız bir haber sayesinde son bulabilir. Hafta sonu önemli bir konu nedeniyle aile büyükleriyle bir görüşme yapabilirsiniz.

Boğa haftalık burç yorumu

Yeni haftaya başladığınız iş hayatınızda isteksizlik yaşayabilir ve motivasyonunuzda hızlı bir düşüş yaşanabilir. Bu hafta çalışma hayatınızda yaşanacak olan gelişme sizi çalışmaya teşvik edebilir. Çalışan biriyseniz patronlarınızın desteğiyle iyi bir noktaya gelebilirsiniz. Bu hafta harekete geçeceğiniz her konuda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Özel hayatınızda maddi yetersizliklerinizden kaynaklı olarak kendinizi eksik hissedebilirsiniz. Ancak bu çok uzun süreli bir sorun değil. Aile içinde yaşadığınız bazı sorunları bu hafta çözüme kavuşturabilirsiniz.

İkizler haftalık burç yorumu

Yeni bir haftaya başlarken işlerinizin yoğunluğundan ve çalışma temponuzdan dolayı biraz rahatsızlık duyabilirsiniz. Ticari ilişkilerinizde bir takım maddi gelirler elde edebilirsiniz. Aile içinde partnerinizin sol bulmayan istekleri karşısında bocalayabilir ve onu mutlu etmekte zorlanabilirsiniz. Ortak olduğunuz konularda yükümlülüklerinizde n kaynaklı olarak bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Bekarsanız sosyal medyada tanışacağınız kişilere güvenmemeniz ve itibar etmemenizde fayda var. Hafta sonu için kısa bir tatil planı yapabilirsiniz.

Yengeç haftalık burç yorumu

Bu hafta iş hayatınızda değişik durumlar içinde olabilirsiniz. Kişiler arasında iletişimde aracılık rolünü üstlenmeniz gerekebilir. Aile içindeki konularla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışan biriyseniz eşinizden bazı konularda destek görebilirsiniz. Maddi konular nedeniyle eşinizle aranızda fikir ayrılıkları oluşabilir. Her işe yetişme isteğiniz fazlasıyla yorulmanıza neden olabilir.  Özel hayatınızda güzel günler sizi bekliyor.  Hafta sonu için kısa bir kaçamak size iyi gelebilir. Sosyal medya aracılığıyla bazı kişilerle tanışmalar söz konusu olabilir.

Aslan haftalık burç yorumu

Hafta başında kendinizi duygusal anlamda daha güçlü hissedebilir ve geçmişin olumsuz etkilerinden sıyrılma isteğinde olabilirsiniz. Kendinize sık sık acımanız ve geçmişi irdelemeniz size ciddi anlamda zarar veriyor. Bazı olaylar karşısında kademe atlamanızın zamanı geldi. Yaşadığınız olaylardan ders çıkarmalı ve aynı hataları yapmamak için elinizden geleni yapmalısınız. Hafta içinde yakın bir tanıdığınızın maddi anlamda desteği ihtiyacı olabilir bu konuda temkinli olmanızda fayda var. Hafta sonuna doğru ise aile içinde sizin maddi sıkıntılarınız baş gösterebilir.

Başak haftalık burç yorumu

Duygularınız ve düşünceleriniz bir konularda fikir ayrılıkları yaşayabilir ve bazı konuları yanlış anlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi saran bazı olumsuzluklar nedeniyle olayları yanlış anlamanız müsait hale geliyor. Geçmişteki sorunların cevabını bulmak için kendinizi sorgulayabilir ve içinizi rahatlatabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı bir türlü unutamıyorsunuz bu nedenle bu konuya yoğunlaşmanız gerekir. Çalışma hayatınızda başarılı olmak için yeni sorumluluklar kazanabilirsiniz. Bazı sorunların maddi güçle çözülmeyeceğiniz bilmeniz ve sevginin gücünü hissetmeniz hayatınıza olumlu etkiler sağlayacaktır.

Terazi haftalık burç yorumu

Haftaya dinamik ve heyecanlı başlayabilirsiniz. Hafta boyunca yapmak istediğiniz hedeflere yoğunlaşabilirsiniz. Geçmişin sıkıntılarından kurtulmak ve geleceğe güzel adımlarla ilerlemek adına coşkulu ve keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alarak ilerlemeniz size fazlasıyla katkı sağlayacaktır. Bazı konular revel atladığınızın siz de farkındasınız. Özel hayatınızda belli bir denge kurmaya çalışmanız karşı tarafın istekleriniz fazlasıyla önemsediğinizi hissettiriyor.

Akrep haftalık burç yorumu

Bugün kendinizi iş bitirme konusunda daha kararlı ve istikrarlı hissediyorsunuz. Özel hayatınızda ise bazı kırgınlıklar ve hesaplaşmalar bu hafta sizi biraz üzebilir. Fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz bu konuda kendinizi geliştirmelisiniz. Zira düşüncelerinizi aktaramamak stres yaşamanıza neden oluyor. Ailevi konulara karşı daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir. Ortak olduğunuz projelerle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir ve bazı durumları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

Yay haftalık burç yorumu

Bu hafta maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabilir ve gereğinden fazla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta başından itibaren geçmişten kalan borçlar sizi strese sokabilir ve ödemek amacıyla farklı planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda bazı durumlara karşı kendinizi koruma altına almak zorunda kalabilirsiniz.  Özel hayatınızda da maddi durumlardan kaynaklı olarak sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunlardan kaynaklı olarak karşı tarafa kendinizi anlatma çabası içinde olabilirsiniz.

Oğlak haftalık burç yorumu

Bu hafta kendinizi fazlasıyla enerjik ve dinamik hissedebilirsiniz. Yeni projeler için kısa süreli seyahatler yapabilirsiniz. Sizi fazlasıyla hayata tutunduracak işler içinde bulunmak isteyebilirsiniz. Bazı konularda büyüklerinizden fikir alırken sakin ve özverili olmalısınız. Özel hayatınızda son derece güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin ailesi ile ilgili gelişmeler sizin hayatınıza da dokunabilir. Hafta sonu eski dostlarınızla birlikte keyif dolu zamanlar geçirebilirsiniz.

Kova haftalık burç yorumu

Hayatınızı heyecanlandıran gelişmeler haftanın başında gerçekleşebilir. Bu hafta önemli tanışmalar ve ciddi birliktelikler için başlangıçlar yapılabilir. Evli olanların yaşadıkları kısır döngü bu hafta son bulabilir. İstediğiniz zaman her şeyi yapabilme gücüne sahipsiniz. Bazı konularda ısrarla kendinizi üzmeye çalışmanızın anlamı yok. İş hayatınızda yeni alacağınız kararlar doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Bu hafta yakın çevrenizle daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir.

Balık haftalık burç yorumu

Zihninizde yaşanan değişiklikler daha rahat bir hafta yaşayacağınızın sinyalini verebilir. İş hayatınızda bazı konuların kendiliğinden yoluna girdiğini görebilirsiniz. Son zamanlarda yaşadığınız sıkıntıların bu hafta çözüme kavuştuğuna tanık olabilir ve duygusal rahatlama yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda duygusal oluşunuzdan kaynaklı olarak karşınızdakini yanlış anlama eğilimleri olabilir. Yaptığınız işler karşısında takdir görüyor olmanız yöneticinizin gözünden kaçmıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar