24 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 24 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

24 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
24 Nisan 2018 Salı 09:28

Azonceoldu.com olarak sizler için 24 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumlarını derledik. Yeni günde koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor diye merak ediyorsanız günlük burç yorumlarınızı hemen okumalısınız. İşte iş, aşk, sağlık ve para ile ilgili gelişmeleri günlük burç yorumlarınızdan öğrenin.

24 Nisan 2018 Salı günlük burç yorumları

Koç Burcu

Enerjinizi doğru kullandığınızda sizin için verimli bir gün söz konusu olabilir. Hukuksal bazı konuların sonuna gelmiş durumundasınız. Yeni projelere odaklanmak için iyi bir gün. Beklenmedik birtakım haberler duyabilirsiniz bunlara karşı sakin olmanızda fayda var. Güçlü ve olumlu birtakım gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Maddi anlamda tatmin eden gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak tutumlu olmanızda fayda var.  Uzaklardan misafirleriniz gelebilir ve eski günleri yad edebilirsiniz.

Boğa Burcu

Aşk hayatınızı yeniden gözden geçirmek için önemli bir gün. Uzun süredir bir ilişki içindesiniz ancak bugün bunu sorgulamak durumunda kalabilirsiniz. Birtakım iş imkanlarınız farklı yönlere kayabilir. Kararlarınızı vermeden önce ne istediğinizden emin olun. Ortaklıklarınız önem kazanıyor ve güven duygunuzda değişimler yaşanıyor. Algılarınızın son derece açık olduğu bir gün. Sizi kimlerin hangi gözle baktığını çok iyi biliyor ve hakkınızda kimin konuştuğunu anlıyorsunuz. Bunu mantığınızla çözme yoluna gidin.  Bugüne kadar akılcı tavırlarınız size her zaman getiri sağladı. Bu konuda da kazanç sağlayacak. Sağlığınızda meydana gelecek olan aksaklıklar için biraz yürüyüş yapmanızda fayda var.

İkizler Burcu

İş hayatınızda bazı değişimler söz konusu olabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan bazılarıyla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi onlardan farklı görme eğiliminiz artabilir ve düşüncelerinizi kabul ettirmekte istekli oluşunuz size zarar verebilir. Çalışma hayatınızda bugün bazı yüzleşmeler yapmak durumunda kalabilirsiniz.  Bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. Bu meseleyi çok büyütmemenizde fayda var.

Yengeç Burcu

İlişkiniz için gerekli olan canlılık için önünüze gelen fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. Bazı heyecanlı yolculuklar yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz yerden bir süre uzaklaşma hissi içinde olacaksınız. Önemli adımlar için işbirliği yapmak için ideal zamanlardan birindesiniz. Fikir çatışmaları yaşayabilir ve şartlarınızı karşı tarafa kabuk ettirebilirsiniz.  Kariyeriniz için adeta dönüm noktası olan bir gündesiniz. Başarılarınızın sonuçlarını fazlası ile alacağınız bir gün. Uzun süredir devam eden baş ağrılarınız daha da artmadan doktora gitmenizde fayda var.

Aslan Burcu

Ev ve emlak konuları bugün gündeminizde olacak. Sizi iyi bir seviyeye getirecek gelişmeler söz konusu. Hayallerinizi gerçekleştirmek için daha fazla beklemenize gerek yok hemen kollarınızı sıvayın ve işe koyulun. Ev almak için iyi bir zamandasınız daha fazla ertelemeyin. Güne enerjik başlamanıza rağmen gün ortasında bitse de gitsek moduna girebilirsiniz. Uzun süredir işe gelmek sizin için keyif verici bir şey değil. Bir an evvel bu duygudan kurtulmalısınız. Önünüzde yüklü ödemeler var bunlar için işinize bir kez daha sığının.

Başak Burcu

Çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirme isteğinde olabilirsiniz. Uzun süredir isteyip cesaret edemediğiniz birtakım konular için uygun bir gün. Kardeşlerinizle bir işbirliği içinde olabilirsiniz. Aile içinde birtakım sorunlar olabilir bunlara karşı önlem almalısınız. Özel hayatınızdaki sorunlar sizi çok fazla üzüyor ama bu durumunuzun suçlusu aşırı duygularınız. Önemli kararlar almak ve vermek için ideal günlerden birindesiniz.

Terazi Burcu

Bazı detayların ön plana çıkması bazı incelikleri görmenize neden olabilir. İş hayatınızla ilgili istemediğiniz sorunlar yaşanabilir. Tercihlerinizi doğru kullanmak için önünüzde engel yok.  Geriye dönüşü zor olacak hatalar yapmaktan kaçınmalısınız. Her şeye rağmen iyimser yapınızı elden bırakmayın ve dengeyi elde tutun. Aile içinde ve iş hayatındaki önemli gelişmelere tanık olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yeni teklifler alabilirsiniz. Yaptığınız fazla harcamalar başınıza dert olabilir.

Akrep Burcu

Bazı konularda yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Henüz kesinlik kazanmayan konular kesinlik kazanabilir. İlişkinizi tekrar tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Aşk hayatınızda bazı fırtınalar söz konusu hazırlıklı olun. Değişimlerin canınızı sıktığına şahit olabilirsiniz. Ancak tüm bunların üstesinden gelirseniz mutluluğa adım atabilirsiniz. Sakin ve olumlu düşünmeye ihtiyacınız var. Çevrenizdekilerle yaşayacağınız tartışmalar canınızı sıkabilir. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeden konuya açıklık getirmeniz gerekir.

Yay Burcu

Bilinçaltınızda bazı değişimler söz konusu olabilir. Uzun süredir üzerinde düşündüğünüz konuların seyri değişebilir ve özgürlüğünüz genişleyebilir. Sorumluluk duygunuz size ağır gelmeye başladığı için hayatı daha hafif yaşamak için değişimler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek adına enerjinizi doğru yönde kullanmanız an meselesi. Bugün uzun süredir beklediğiniz yerlerden haberleri alacaksınız. Sakin bir şekilde hayatınıza şekil vermek için hamle yapmalısınız.

Oğlak Burcu

Bazı organizasyon çalışmaları içinde olabilirsiniz. Sizi sıkan şartları değiştirme eğilimi içinde olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişileri yeniden gözden geçirmek isteyebilir ve son bir şans vermek durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz bir kişi mevcut yerinden başka bir yere gidebilir. Son zamanlarda fazla sinirli ve gergin haldesiniz bunu aşmaya çalışın. Yoğun iş temposu sizi hayli yormuş durumda. O nedenle bir süre dinlenmek size iyi gelebilir.  Aksi halde bu gerginlik bazı ilişkilerinize kalıcı zararlar verebilir.  Önünüze bugünlerde cazip teklifler gelebilir değerlendirmenizde fayda var.

Kova Burcu

İş hayatınızla ve çevrenizle ilgili bazı konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız yerdeki dedikodulardan uzak durmaya çalışın. Bazı alanlarda kadro değişikliği olabilir hazırlıklı olun. Fikirlerinizi söylemekten geri kalmayın ve biraz cesaretli olun. Çünkü kaçak dövüşmek hayatınıza zarar verebilir. Hafta başında pozitif haliniz herkese yansıdı bu enerjiyi bugün de kaybetmeyin. Hafta sonuna doğru yaşayacağınız olumsuzluklar için de gardınızı alın. Özel hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugünün keyfini çıkarsanız iyi olur.

Balık Burcu

Hayallerinizi gözden geçirmek için daha fazla beklemenizin anlamı yok. Adres değişikliği söz konusu olabilir bugün. Gitmeyi planladığınız yolculuklarınız yeniden gündeme gelebilir. Bir ev almayı planlayabilir ve mülkünüzü arttırma yoluna gidebilirsiniz. Kardeşleriniz arasında olumlu işbirlikleri yaşayabilirsiniz. Aşırı tempolu bir gün sizi bekliyor. Neyse ki enerjik bir gündesiniz. Hakkınızda söylenen bazı ciddi ciddi canınızı sıkmaya başladı. Korumaya çalıştığınız bazı kişiler var bunları tekrar gözden geçirin.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar