23-29 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 23-29 Nisan haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

23-29 Nisan 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
23 Nisan 2018 Pazartesi 09:17

Bu hafta iş, aşk, sağlık ve para konusunda şansınızın ne durumda olduğunu öngörebilmek için 23-29 Nisan haftalık burç yorumlarınızı azonceoldu.com sitemizden okuyabilirsiniz. Bu hafta alacağınız teklifler, ortak işler, aşk hayatı gelişmeleri haftalık burç yorumlarınızda gizli olabilir. İşte 23-29 Nisan 2018 haftalık burç yorumları..

Koç burçları haftaya keyifle başlayacak, Yengeçler duygularını bastırmakta zorlanacaklar, İkizler burcu iki arada bir derede kalacak ve Akrepler haftaya şaşırtıcı sürprizlerle başlayacak.  İşte tüm burçları detaylı bir şekilde inceledik ve sizlerle paylaşmak istedik.

Koç Burcu

İletişim konusunda etkili olacağınız bir haftadasınız. İletişim yolu ile istediklerinize ulaşabileceğiniz bir haftadasınız. Başarının yolu çevrenizdekilerle anlaşmaktan geçiyor haberiniz olsun. Hayatınıza bu hafta giren pratik bilgilerle birlikte bazı kolaylıklar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili seyahatler söz konusu olabilir. İş, kariyer ve sorumluluklarınızlar ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi bu hafta çok mutlu ve enerjik hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu

Bu hafta para ile ilgili konular içinde bulabilirsiniz kendinizi. Yeni eşyalara sahip olma eğiliminde olabilirsiniz. Daha faza para ve gelir için birtakım kovalamacalar içine girebilirsiniz. Hayatınıza olumlu katkısı olacak yeni bilgiler öğrenebilirsiniz.  Parayla ilgili beklediğiniz bazı haberler bu hafta gelecek ve daha fazla para kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı seyahatleriniz. Eğitim hayatınızda yapacağınız adımlar ile başarıyı yakalayabilirsiniz. Hayat görüşleriniz ve hayat sorumluluklarınızla ilgili olarak geçmiş meseleler gündeme gelebilir.

İkizler Burcu

Aşk yaşamınızda yaşayacağınız hareketlenmeler bu haftanızın iyi geçmesine neden olabilir. Kendinizi daha güzel hissettiğiniz bir hafta yaşayabilir ve çevrenizdekilere karşı bu konuda fark yaratabilirsiniz. Bazı fiziksel değişimlere gidebilir ve sorumluluklarınızla ilgili olarak yeni kararlar alabilirsiniz. Para kazanma konusunda hareketli bir hafta sizi bekliyor. Hem savaşarak hem de tutkularınız neticesinde ciddi paralar kazanmaya az kaldı. Cinsel anlamdaki enerjiniz bu hafta tartışılmaz. Bazı borçlarla karşılaşabilir ve bunlarla uğraşabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Bilinç dışınızda oluşan korkularınız için harekete geçeceğiniz bir haftadasınız. Platonik aşlar devreye girebilir ve içinizdekileri karşı tarafa açamıyor olabilirsiniz. Çevrenizde bazı yasak aşklar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde bazı ortaklıklar ve iş birliği söz konusu olabilir. Partnerinizle birlikte hareket edeceğiniz çalışmalarda başarı kazanmanız çok yüksek.  Hedeflerinize ulaşmak anlamında önemli adımlar atmak üzeresiniz.  Evlilik gibi konularda üzerinize düşen sorumluluklar tekrar gündeme gelebilir. Bunları atlattığınızda kalıcı ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu

Aşk hayatınızla ilgili bazı şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sosyal alanda aktif olacağınız bir haftadasınız. Gelecekle ilgili umudunuz yüksek. Kariyerinizin ekmeğini bu hafta yiyebilirsiniz. Kariyeriniz ve rutin işlerinizle ilgili yeni değişimler içinde olabilirsiniz. İnsanlara sunduğunuz hizmetler başarı ile takdir edilebilir. İş hayatı sorumluluklarınız kariyerinizle ilgili gelişmelerde etkili olabilir. Sorumluluklarınızın üstesinden gelebilirseniz başarıya ulaşabilirsiniz.

Başak Burcu

İş ve kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Belki terfi bile söz konusu gibi. İş hayatınızda tanışacağınız bir kişi ile flört etmeye başlamanız an meselesi. Kendinizi tutkulu, istekli ve girişken duygular içinde bulabilirsiniz. Yaşamdan keyif almaya başlamanız istek ve arzularınız için harekete geçmenizi sağlayacak. Çocuklarınızla ilgili bazı sorumlulukları yerine getirmeniz gerekebilir. Bu haftadan sonra sizin için daha olumlu gelişmeler söz konusu.

Terazi Burcu

Kendinizi bir yandan daha mutlu bir yandan da daha özgür hissedeceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatlere çıkabilir ve sosyal medyada her zamankinden daha aktif olabilirsiniz. Özellikle sosyal medyada tanışacağınız biriyle ilişki yaşamanız söz konusu olabilir. Eğitim alanında yapacağınız atılımlar başarı ile sonuçlanacak. İç dünyanızda kendinizi başarıya ve hedeflere odaklamış durumdasınız. Yaşamınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Bazı sorumluluklarınızı hatırlatılabilir.

Akrep Burcu

Parasal konularda gelişmelerin olacağı bir haftadasınız. Başka insanlarla ortak noktada buluşabilir ve para kazanmak adına adımlar atabilirsiniz. Cinsel arzularınızın arttığı bir hafta yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda iyi bir hafta. Yakın çevrenizle beraber geçmişten gelen bazı sorunları çözmeye çalışabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek adına önünüze değerlendirmeniz için bazı fırsatlar gelebilir. Eğer bunları iyi değerlendirseniz başarının anahtarını bulmuş olacaksınız.

Yay Burcu

İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni insanlarla tanışacağınız hatta flört anlamında karşılaşacağınız bir takım gelişmeler olabilir. Maddi anlamda yeni girişimler söz konusu olabilir. Kendinizi tutkulu ve güçlü hissedeceğiniz bir haftadasınız. Maddi konularla ilgili yerine getirmeniz gereken bazı durumlar tekrar gündeme gelebilir. Bunları çözdüğünüz taktirde fazlasıyla para kazanabilirsiniz.

Oğlak Burcu

Rutin işlerinizi kolaylıkla yerine getireceğiniz bir haftadasınız. Çalışma ortamınızda bulunan bazı kişilerle iyi ilişkiler kurabilir ve iş yaşamınızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Yaşamınız ve hedeflerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz. Bu hafta tamamen hayatınızı yönlendirmek adına adımlar atabilirsiniz. Geçmişten gelen bazı konuları netleştirdiğinizde daha sağlam ve daha güçlü bir hafta geçireceksiniz.

Kova Burcu

Özel hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmelerin söz konusu olacağını söyleyebiliriz. İlişkilerinizin olumlu yönde gelişmesi sayesinde mutlu mu mutlu olacağınız bir döneme gireceksiniz. Bu nedenle duygularınızı karşı tarafa net bir şekilde açabilirsiniz. Sorumluluklarınız ve kariyerinizle ilgili korkularınız varsa bunları bu hafta geride bırakabilirsiniz. Bu hafta bazı insanlardan destek görebilirsiniz.

Balık Burcu

Aşk yaşamak istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Evinizde ve yaşam alanınızda bu hafta bazı değişiklikler söz konusu. Aile büyüklerinizden büyük destek ve yardım göreceğiniz bir hafta. Kendinizi göstermek ve ön plana koymak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta kendinizi çok motive hissedeceksiniz. Hırslı ve tuttuğunuzu koparacaksınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar