Zonguldak'ta ikinci kez kanalizasyondan bebek cesedi çıktı

Zonguldak'ta, Ereğli Devlet Hastanesi'nin kanalizasyonunda 15 haftalık cenin bulundu. Aynı kanalizasyonda 15 gün önce de cenin bulunmuştu.

Zonguldak'ta ikinci kez kanalizasyondan bebek cesedi çıktı - Sayfa 1

Belediye işçilerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcısı ve adli tabip olay yerinde yaptıkları incelemede ceninin cinsiyetinin kız ve 16-18 haftalık olduğunu belirledi.

1 12
 
Zonguldak'ta ikinci kez kanalizasyondan bebek cesedi çıktı - Sayfa 2

Savcılığın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenin Kdz. Ereğli Belediyesine ait cenaze aracı ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ceninin incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderileceği belirtildi.

2 12
 
Zonguldak'ta ikinci kez kanalizasyondan bebek cesedi çıktı - Sayfa 3

DAHA ÖNCE DE BULUNMUŞTU

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri 9 Temmuz günü aynı yerde bulunan ceninin kime ait olduğunu tespit etmek için özel ekip kurmuş ve hastane kayıtlarında yapılan inceleme sonrası D.A.’ya ulaşılmıştı.

3 12
 
Zonguldak'ta ikinci kez kanalizasyondan bebek cesedi çıktı - Sayfa 4

Uzun süre anne olmak için bekleyen D.A. ifadesinde çocuğunu Devlet Hastanesinin acil tuvaletinde düşürdüğü bilgisini vermiş ve alınan ifadesinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakılmıştı.

4 12