Youtuber Ruhi Çenet kaza geçirdi

Fenomen Youtuber Ruhi Çenet, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu’nda trafik kazası geçirdi. Ruhi Çenet (27) ve arkadaşı kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Youtuber Ruhi Çenet kaza geçirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
14 Aralık 2017 Perşembe 13:50

Fenomen Youtuber Ruhi Çenet (27), bir arkadaşıyla birlikte Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu’nda trafik kazası geçirdi. Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde meydana gelen kazada araç hurdaya dönerken, Çenet ve yanındaki arkadaşı yaralandı.

Youtuber Ruhi Çenet'in 41 K 1122 plakalı aracı, Bursa yönünden İstanbul'a giderken kontrolden çıktı ve ancak bariyerlere çarparak durabildi. Çenet ve yanındaki arkadaşı 22 yaşındaki Yusuf Fazıl Çuhadar hafif şekilde yaralandılar. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edilen Ruhi Çenet ve arkadaşı Yusuf Çuhadar, bir süre daha hastanede kaldıktan sonra taburcu edildiler.

TEMMUZ'DA YAYINLADIĞI VİDEO KORKUTMUŞTU

Temmuz ayında bir video yayınlayan Çenet, kuzeniyle ıssız bir adaya hayatta kalma videosu çekmeye gittiklerini belirterek, "Bu videoyu izliyorsanız kurtulamayacağız, görüşemeyeceğiz ve bu büyük ihtimalle elveda videosu olacak" ifadeleriyle takipçilerini korkutmuştu.

Videonun ardından Fenomen Youtuber'ın öldüğü iddia edildi. Olaydan kısa bir süre sonra Ruhi Çenet, Youtube kanalından 14 saniyelik bir video paylaşarak 'Ben iyiyim' diyerek takipçilerine seslendi.

RUHİ ÇENET KİMDİR?

27 yaşındaki Youtuber Ruhi Çenet, 1990 yılında Aydın’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatını devam etmek için Hindistan’a gitti ve uzun süre bu ülkede kaldı. Video bloglarında Hindistan’da okumasının onun için önemli olduğunu ve tüm parasıyla bu ülkeyi gezmeye çalıştığını söyleyen Çenet, videolarını lk olarak bu ülkede yayınlamaya başladı. Ardından İstanbul'a döndü.

Abonelerine bilgi verici, ufuk açıcı ve bazen de “korkutucu” videolar sunan Çenet’in şu anda 2 YouTube kanalı bulunuyor. “Ruhi Çenet Videoları” adlı ilk kanalının 1. 6 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Kanal bugüne kadar yaklaşık 200 milyon izlenme sayısına ulaşmış durumda.

Youtuber Ruhi Çenet kendisini şu şekilde anlatıyor:

“Merhaba, ben Ruhi Çenet. 20 Ekim, 1990 tarihinde Aydın’da doğdum, Hindistan’da okudum ve şimdi ise İstanbul’da Youtube ile ilgili çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Video yapmaya 2011 yılında “Youtube Türkiye” daha henüz ilk evrelerindeyken başladım ve o zamanlar Türkiye’de Youtube üzerinden para kazanmak bile mümkün değildi. İnsanları bilgilendirmeye, düşündürmeye ve eğlendirmeye odaklanarak son 3 yıldır videolarımı büyük bir arzuyla takip eden bir kitle oluşturdum.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar