Fenomen Youtuber Ruhi Çenet Öldü mü?

YouTube'da 2 buçuk milyon abonesi olan fenomen Youtuber Ruhi Çenet, çektiği son videosunda, “Bu videoyu izliyorsanız, kurtulamayacağız, görüşemeyeceğiz ve bu büyük ihtimalle elveda videosu olacak” dedi. Ruhi Çenet, son videosuyla sosyal medyada gündem oldu. Fenomen Youtuber'ın öldüğü iddia edildi. Olaydan kısa bir süre sonra Ruhi Çenet, Youtube kanalından 14 saniyelik bir video paylaşarak 'Ben iyiyim' diyerek takipçilerine seslendi.

Fenomen Youtuber Ruhi Çenet Öldü mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:37
4 Temmuz 2017 Salı 15:42

Çektiği videolarla Fenomen olan Ruhi Çenet son videosunda, “Tarih 2 Temmuz Pazar. Kuzenimle beraber ıssız adaya hayatta kalma videosu çekmeye gittik. Geri dönme tarihimiz 3 Temmuz Pazar günü. Siz bu videoyu izliyorsanız tarih 4 Temmuz Salı günü. Bu videoyu geri dönememe ihtimalimize karşı çekiyoruz. Yani siz bu videoyu izliyorsanız ıssız adada mahsur kalmışız demek. Ya da ıssız adaya hiç gidememişiz demek botumuz bir yerde patlamış olabilir." dedi

ELVEDA VİDEOSU OLABİLİR

Ege kıyılarında bir çok hikaye duydum. Suriyeli mültecilerin kayıp olan cesetlerini, köpek balıklarının gezdiğini, yılanların mülteci botlarını patlattığını… Bir çok hikaye duydum biraz riskli bir iş. Biz küçüklükten beri ıssız bir adada kalmak istiyorduk. Issız adada kendi medeniyetimizi kurmak bayrağımızı dikmek istiyorduk. Onun için bu video bir çekme projesinde ziyade bizim macera projemiz. Biz bunu için yılar bekliyoruz. Siz bu videoyu izliyorsanız biz başarısız olmuşuz, ıssız adada mahsur kalmışız demek. Sizlerle 5 yıl süren mükemmel bir birlikteliğimiz oldu. Sizleri çok seviyorum. Ailemi buradan çok selamlıyorum. Çok seviyorum anne seni. Kurtulursam yeni bir videoda görüşeceğiz. Ama bu videoyu izliyorsanız, kurtulamayacağız, görüşemeyeceğiz ve bu büyük ihtimalle elveda videosu olacak.

2 MİLYON 300 BİN TAKİPÇİSİ VAR

İzmir'de yaşayan 27 yaşındaki fenomen Youtuber Ruhi Çenet'in, Youtube kanalında 2 milyon 300 bin takipçisi bulunuyor. Ruhi Çenet, komplo teorileri, çeşitli deneyler ve korku hikayeleri gibi içerikler üretiyor.

CAN GÜVENLİĞİM YERİNDE

Son videosunda, videonun yayınlanmış olması durumunda ölmüş olabileceğini söyleyen Çenet yeni video yayınladı. Çenet, “İyiyiz biz. Can güvenliğim yerinde” dedi 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar