Yıldırım: Bu rezilliğe bir son vereceğiz

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım cuma namazı sonrası basın açıklamasında bulundu. Yıldırım, Adalar'daki fayton tartışmalarına değindi.

Yıldırım: Bu rezilliğe bir son vereceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
4 Ocak 2019 Cuma 14:51

Cuma namazı sonrası basın açıklamasında bulunan Binali Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"Cumhur ittifakı olarak bu seçimlere giriyoruz. Cumhur İttifakı, milletin geleceği için teröre karşı yurdu her türlü fitneden kurtarmanın adıdır. Yerel seçimlerde de inşallah halkımıza hizmet için bu yola çıkmış bulunuyoruz. 39 arkadaşımızla birlikte yola çıktık.

7 Ocak Pazartesi günü basınla bir tanışma, değerlendirme toplantısı yapacağız. Orada projelerimizin ipuçlarını vereceğiz. İlerleyen zamanlarda ilçe başkanlarıyla İstanbullulara projelerimizi duyuracağız. Prensibimiz çok fazla konuşmak değil, daha fazla dinlemek olacak. Vatandaşı dinleyeceğiz. Dertleşeceğiz. İstanbulluların bize söyleyecekleriyle yol alacağız.

CHP adayı Ekrem İmamoğlu’na başarılar diliyorum.

Adalarda fayton tartışması

Hayvanlar da canlıdır bütün canlıları yaşatmak bizim görevimizdir. Ticari amaçlı kullanılmasını doğru bulmuyoruz. Bu rezilliği son vereceğiz. Gereken çalışmalar yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın faytonlarla ilgili söylediklerinin arkasındayız.

Baykal ziyareti

Sayın Baykal’ı ziyaret ettim. Eski günleri yad ettik. 2002 seçimlerini yad ettik. Kendisine acil şifalar diliyorum"

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar