AK Parti’nden S-400 değerlendirmesi: Türkiye’yi köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar

Rusya’dan alınacak S-400 hakkında değerlendirmelerde bulunan Numan Kurtulmuş, "Türkiye S-400 krizi üzerinden köşeye sıkıştırılmaya çalışılıyor. Mesele kimden hangi silahı alacağımız değil, mesele Türkiye'nin bir kaç yıl içinde kendi savunmasını kurabilecek bir güce ulaşır mı korkusudur" dedi.

AK Parti’nden S-400 değerlendirmesi: Türkiye’yi köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
31 Mayıs 2019 Cuma 10:28

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir etkinlikte konuştu.

Kurtulmuş, zor bir dönemden geçildiğini ve zor bir coğrafyada yaşanıldığını ifade ederek, "Her bakımdan Türkiye'nin üzerine birtakım sıkıntılar ve güçlükler verilmeye çalışılıyor. Doğu Akdeniz'de dünyanın bütün donanmaları, herkes oradan petrol, doğalgaz çıkarıyor. Türkiye'nin orada bulunmasından rahatsızlık duyuluyor. Türkiye S-400 krizi üzerinden köşeye sıkıştırılmaya çalışılıyor. Mesele kimden hangi silahı alacağımız değil, mesele Türkiye'nin bir kaç yıl içinde kendi savunmasını kurabilecek bir güce ulaşır mı korkusudur." diye konuştu.

Dünyanın dört bir tarafında İslamafobi, İslam düşmanlığının olduğunu belirten Kurtulmuş şu açıklamaları yaptı:

“Türk düşmanlığı ve özellikle Tayyip Erdoğan düşmanlığı olarak hortluyor, ortaya çıkıyor. Dünyanın dört bir tarafında birtakım mahfiller tarafından desteklenen terör örgütleri bu bölgede cirit atıyor. Türkiye terör örgütlerinin hepsine karşı mücadele veriyor. Bütün bu büyük resmi gözden geçirin. Resmin özeti bu coğrafyada güçlü ve büyük bir Türkiye'yi istemiyorlar. Bu millet artık kendi köklerinden ayağa kalkmış, bu millet artık kendi kökleri üzerinden yükselmiş, artık onun bunun talimat vereceği bir ülke değil, güçlü büyük bir Türkiye olmak için yolun devam ediyor. Türkiye her türlü fitneyi bir tarafa bırakarak, DEAŞ'ını, PKK'sını, FETÖ'sünü, bir sürü unsuru bir arada bırakarak, birlik ve kardeşlik içerisinde yoluna devam edecektir. Güçlü ve büyük Türkiye'nin anahtarı kardeşliğimizdir. Güçlü ve büyük Türkiye'nin yolu Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu siyasi hareketin başarılı bir şekilde yoluna devam etmesidir."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar