Sürücü, İki polis kontrol noktasından kaçtı ve büyük ceza aldı!

Konya'da, sokağa çıkma yasağına uymayıp, iki farklı noktadaki polis kontrolünden otomobiliyle kaçan sürücü Cem Ö., kovalamaca sonucu yakalandıktan sonra trafikten men edilerek toplam 9 bin 612 TL ceza kesildi.

Sürücü, İki polis kontrol noktasından kaçtı ve büyük ceza aldı!
Son Güncelleme: 3 Mayıs 2020 Pazar 13:17
3 Mayıs 2020 Pazar 09:36

Konya'da iki farklı noktada polis uygulama noktasından kaçan sürücüye 9 bin 612 TL cezaya verilirken, aracı da trafikten men edildi.

İçişleri Bakanlığı'nca 31 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Konya'nın da farklı yerlerinde polis kontrol noktaları oluşturdu. Akşam saatlerinde İhsaniye Mahallesi'nde kontrol noktasında görev yapan polis ekipleri, Cem Ö. yönetiminde otomobili durdurdu, seyahat izin belgesini istedi. Bu sırada sürücü otomobiliyle uzaklaşmaya başladı.

Polisin müdahalesine rağmen sürücü hızlanarak kaçtı. Bunun üzerine otomobilin plakası diğer polis ekiplerine bildirildi. Sürücü kısa bir süre sonra Yazır Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi'ndeki kontrol noktasındaki polisin de 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı. Kısa süren kovalamaca sonucu otomobil, Kosova Mahallesi'nde durduruldu.

Sürücü Cem Ö.'ye trafiği tehlikeye düşürmek, dur ihtarına uymamak gibi çeşitli suçlar ile İl Hıfzıssıhha Kurulu kararına uymadığı gerekçesiyle toplam 9 bin 612 TL ceza kesildi, otomobil de trafikten men edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar