Kadir Mısıroğlu'ndan tartışma yaratan sözler

Konuşmalarıyla dikkat çeken Kadir Mısıroğlu’ndan yine tepki toplayacak ifadeler geldi. Mısıroğlu, "Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın ben razıyım" dedi.

Kadir Mısıroğlu'ndan tartışma yaratan sözler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
4 Şubat 2019 Pazartesi 10:08

Kadir Mısıroğlu daha önce yaptığı açıklamalarla tepki toplamıştı. Mısıroğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama daha geldi. Mısıroğlu’nun "Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın ben razıyım" sözleri gündem oldu.

“Şeriat gelsin de Türkiye batsın ben razıyım”

Mısıroğlu,"Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın ben razıyım. Kafir olarak ölmek başka, zulüm altında mümin olarak ölmek başka şeydir. Onun için, İslam gelsin. Diyorlar ki, 'Batar Türkiye...' Tamam batacağını kabul etsem bile ben razıyım. Siz razı olmayın. Müslümanların, İslam'a en yakın kimi görüyorsa ona oy vermeleri vaciptir" açıklamasını yaptı.

“Halk partisine oy atanlar gibi dinsizler"

Sandığa gitmemenin ahmaklık olacağını ifade eden Mısıroğlu, şöyle konuştu:

"Müslümanlar sandığa gitmedi diyelim. Böyle düşünenler var. Bu ahmaklık olur. Sandığa rey atanların reyi ile bir hükümet teşekkül eder. Bu atılan reylerin çoğu da Halk partisi gibi dinsizlerin olduğu için onlar iktidar olur. Bu mu daha iyi, yoksa biraz İslam'a meyil edeni tutup da neticeye bir adım daha yaklaşmak mı iyi?"

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Ahmet En beğenilen yorum
Sayin misirliogluna katiliyorum aynen doğru söylüyor