Şehit babası: 7 torunum var hepsi vatana feda olsun

Adıyaman'da şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz'ın cenazesinde şehidin babası Ekrem Yılmaz, "Vatan sağ olsun. Oğlum Tayyip Erdoğan'a feda olsun. Tayyip sağ olsun. 7 torunum var, hepsi vatana feda olsun." dedi.

Şehit babası: 7 torunum var hepsi vatana feda olsun
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
17 Ağustos 2018 Cuma 20:46

Adıyaman'da şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz, Adıyaman'daki törenin ardından memleketi olan Diyarbakır'ın Ergani ilçesine getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, babaevinde şehidin yakınları tarafından Kürtçe ağıtlarla karşılandı.

"OĞLUM TAYYİP ERDOĞAN'A FEDA OLSUN"

Daha sonra şehidin cenazesi Ulu Cami'ye getirildi. Burada kılınan cuma namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Sinan Yayla, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, şehidin yakınları, silah arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.

Cami girişinde şehidin babası Ekrem Yılmaz, "Vatan sağ olsun. Oğlum Tayyip Erdoğan'a feda olsun. 7 torunum var, hepsi vatana feda olsun." dedi. Şehidin kardeşi Zülküf Yılmaz ise "Ağabeyimin intikamını alacağını söylediler, onlar almazsa ben alacağım." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar