PKK’dan temizlenen dağda Türk bayraklarıyla halay çektiler

Terör örgütü PKK’dan temizlenen Hakkari’de bulunan İkiyaka Dağları’nda köy halkı ellerinde Türk bayrağı ile halay çekti.

PKK’dan temizlenen dağda Türk bayraklarıyla halay çektiler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
29 Ağustos 2018 Çarşamba 11:17

 Terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Operasyonlarda temizlenen bölgelerden biri de Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan İkiyaka Dağları oldu.

Burada güvenlik güçlerince düzenlenen "Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu" ile PKK'lı teröristlerden temizlenen bölgede Türk bayraklarıyla halay çeken vatandaşlar, doğal güzelliklerin tadını çıkardı, birlikte yer sofrasında yemek yedi.

Bölgedeki kanaat önderlerinden Mehmet Fırat yaptığı açıklamada, bölgeyi teröristlerden temizleyerek kendilerine bu imkanı sağlayan askerlere teşekkür etti.

“Operasyonların Devam Etmesini İstiyoruz”

Bölgede terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesini isteyen Fırat, "Tek terörist kalmayıncaya kadar terör örgütüne yönelik operasyonların devam etmesini istiyoruz. Biz yıllardır PKK'nın elinde her türlü zulme ve eziyete maruz kaldık. Terör örgütünün bugüne kadar yaptığı saldırıları lanetliyoruz." dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar