Özgür Özel: Muharrem İnce FETÖ'yü getirecek

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "Muharrem İnce FETÖ'yü getirecek, yargılanacak, buradaki bütün bağlantıları ortaya çıkacaktır." açıklamasında bulundu.

Özgür Özel: Muharrem İnce FETÖ'yü getirecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Mayıs 2018 Cuma 16:34

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Muharrem İnce'nin ABD'ye mesaj gönderdiğine işaret ederek, "Muharrem İnce'nin, ABD'ye 'Gülen iadesi gerçekleşmezse, İncirlik'i hemen kapatırım.' yaklaşımı Türkiye'de ve dünyada gündemdir." dedi.

Dosta güven düşmana kaygı veren dış politikanın İnce'yle başlayacağını vurgulayan Özel, "Muharrem İnce FETÖ'yü getirecek, yargılanacak, buradaki bütün bağlantıları ortaya çıkacaktır." diye konuştu.

Özel, CHP'lilerin Anayasa Mahkemesine Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne uyum yasalarını Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile hayata geçirme imkanı tanıyan "Yetki Kanunu" iptaline ilişkin dilekçesini bugün vereceklerini sözlerine ekledi.

"Bir tarafta devletin imkanları, bir tarafta milletin evladı" 

1 Milyon 250 bin CHP'linin Muharrem İnce'ye destek verdiğini belirten Özgür Özel, "Kampanyada, partinin cumhurbaşkanı adayına harcama yapması yasak. İnce, dün kendisi açıkladı, hepimiz kendisine bağışlarımızla destek oluyoruz.  Herkes şunu bilsin, bir tarafta devletin imkanları, bir tarafta milletin evladı, milletin imkanları yarışmaktadır. Kimse, Muharrem İnce'nin bindiği araca ve küçük uçağa, diğeriyle karşılaştırılamaz duruma bakınca, 'CHP Muharrem İnce'ye destek olmuyor mu?' demesin. CHP, kanuna, kurala saygılı, haram yemez, devlet imkanlarını kullanmaz ve sadece kendi gücüne ve adayının gücüne inanan bir partidir. Muharrem İnce'ye CHP'lilerin verdiği destek, bir ananın evladına, bir kardeşin bir kardeşe verdiği destek neyse, bir milyon 250 bin CHP'linin Muharrem İnce'ye verdiği destek aynı destektir" şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar