Okul servisinde taciz: Hamama gidelim çok eğleniriz

Bir lisenin okul servis şoförlüğünü yapan kişi, 8 kız öğrenciye söz ve elle tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Okul servisinde taciz: Hamama gidelim çok eğleniriz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Mayıs 2018 Salı 08:32

Olay Antalya’da yaşandı. 69 yaşında olan lise servis sürücüsü R.S  iddiaya göre, 9. sınıfta öğrenim gören 8 kız öğrenciye cinsel taciz ve istismarda bulundu. Öğrenci velilerinin yaptığı şikayetle ortaya çıkarılan olay yargıya taşındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı’nın soruşturması sonrası tutuklanan sürücü hakkında istismar ve taciz suçlamasıyla Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

“HAMAMA GİDELİM ÇOK EĞLENİRİZ”

9.sınıfta okuyan kızının yaşadıklarını anlatan anne, hâlâ şokta olduklarını, kızını bu olayı ilk önce öğretmenine anlattığını söyledi. Anne yaptığı açıklamada, “Servis sürücüsü kızımın vücuduna masaj bahanesiyle dokunuyor, onu servisten en son indirmeye çalışıyormuş. Belki daha da ileri gidecekti ama rezalet ortaya çıktı.” İfadeleri kullandı.

Yaşadıklarını anlatan 14 yaşındaki bir öğrenci ise, “Servis şoförü bize ‘Beraber hamama gidelim çok eğleniriz’, ‘Yalnız gezmeyin sizi kaçırıp porno izletirler’ diyordu. Vücuduma da dokundu. Bir gün beni servis aracının arkasına çağırıp çikolata verdi, ‘Bunu arkadaşlarına anlatma kıskanırlar. Ben seni onlardan ayrı tutuyorum’ dedi.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar