için kaldı

Netflix duyurdu! O uygulama sona erdi!

Digital yayın platformu Netflix'in ücretsiz deneme süresi Türiye için tarih oldu. Netflix’e üye olmak isteyenler, bu platformu ilk ay ücretsiz olarak kullandıktan sonra ücret ödemeye başlıyorlardı. Netflix, uygulamayı sona erdirdiğini duyurdu.

Netflix duyurdu! O uygulama sona erdi!
Son Güncelleme: 5 Şubat 2020 Çarşamba 14:54
5 Şubat 2020 Çarşamba 14:52

Netflix Türkiye'de ücretsiz deneme sürümünü kaldırdı. Ücretsiz deneme sürümünü kullanmak isteyenler internet sitesini ziyaret ettiğinde, “Şu anda ülkenizde ücretsiz deneme sunulmamaktadır.” notu ile karşılaşıyor.

2019'un Haziran ayında Türkiye'de Netflix üyeliklerine zam gelmiş, kapsamda Türkiye dahil 20 Avrupa ülkesinde fiyatlar değişmişti. Türkiye’de 15.99 TL olan temel aylık üyelik paketinin fiyatı 17.99 TL, 27.99 TL olan standart aylık üyelik paketinin fiyatı 29.99 TL ve 39.99 TL olan özel aylık üyelik paketinin fiyatı 41.99 TL olmuştu.

Netflıx'in kararında dijital hizmet vergisi etkili oldu

Netflix’in Dijital Hizmet Vergisi yürürlüğe girdikten sonra Türkiye’de ücretsiz deneme sürümünü iptal etmesi dikkat çekti! Dijital Hizmet Vergisi ile birlikte cirosu 750 milyon eurodan fazla olan dijital devlerin Türkiye’deki geliri üzerinden yüzde 7.5 vergi alınacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar