Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusu

İzmir'de yaşayan işçi emeklisi bir vatandaş, Nur Yerlitaş'ın 'şehit mehit aman yeter' sözlerinden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulundu

Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
24 Kasım 2017 Cuma 16:40

İzmir Aliağa'da yaşayan İsmail Koca isimli işçi emeklisi vatandaş, modacı Nur Yerlitaş'ın "Şehitler, mehitler aman yeter" sözlerini bir televizyon programında duyduğunu ve incindiğini belirterek, Nur Yerlitaş hakkında işlem yapılması talebiyle Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.

İsmail Koca, "Ben de askerlik yaptım, şehitler bizim baş tacımız" dedi ve medya önünde olan kişilerin şehitler hakkında dikkatsizce konuşamayacağını belirtti.

Koca, "Kendisi modacıymış, şehitlerimiz hakkında bu şekilde konuşulmasını kabul etmiyorum. Özür dilediği yönünde haberler okudum ancak ben ülkemizin savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimiz hakkında, söyledikleri sözlerin özrü olabileceğini düşünmüyorum. Bu ülkenin vatandaşı olarak Nur Yerlitaş'ın tavrından çok incindim. Tüm vatandaşlarımızın da gerek bu konuda gerekse benzeri durumlarda duyarlı davranarak, hukuki yolları izlemesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar