
"BİLGİ KİRLİLİĞİNİ TEMİZLEMEYE ÇALIŞAN TEK KİŞİ BENİM"
Eryılmaz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"En çok anlaşılmayan nokta; ayrılma sebebimin "Nevzat Bahtiyar'ın katil olduğuna inandığım için bırakmışım" gibi bir izlenim oluşturmaya çalıştılar. Nevzat'ın hala masum olduğunun arkasındayım. Sürekli iftiralarla töhmet altında bırakıldım. "Narin'i Nevzat öldürdü" demedim. Bilgi kirliliğini temizlemeye çalışan tek kişi benim.

"BANA LİNÇ KAMPANYALARINI DÜZENLEYENLERLE DOSTLUKLAR KURULDU"
Sosyal medyada bildiğiniz gibi iki taraf meydana geldi. Narinciler ve Gürancılar... Diğer meslektaşımız da bana hiçbir zaman destek vermedi. Tam tersi oldu bana linç kampanyalarını düzenleyenlerle dostluklar kurdu.

"DAVA "GÜRAN AİLESİNİ AKLAMA" DAVASINA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ"
Ses kaydında meslektaşım "Narin'i Nevzat öldürdü" şeklinde cümleler kuruyor. Bu ses kaydını dinleyince benim için son damla oldu.

O meslektaşım biriyle konuşurken kaydedilmiş. Dedim ki bu savaşı sürdürebilmem için güçlü insanlarla çalışmam lazım. Bu dava "Güran ailesini aklama" davasına dönüştürüldü"