Müspet nedir, bedelli askerlik çıkacak mı?

Müspet nedir? Sorusu Başbakan Binali Yıldırım'ın bedelli askerlik çıkacak mı? Sorusuna "Bedelli askeriliğe bakış açımız müspet cevabını vermesi üzerine merak konusu oldu. İşte Müspet nedir, bedelli askerlik çıkacak mı sorularının yanıtı.

Müspet nedir, bedelli askerlik çıkacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
27 Nisan 2018 Cuma 22:13

Müspet nedir? Sorusu Başbakan Binali Yıldırım'ın ortak canlı yayında gazetecilerin yönelttiği 'Bedelli askerlik çıkacak mı?' Sorusuna verdiği "Bir yandan terörle mücadele veriyoruz bir yandan bedelli. Bu istismar edilecek bir konu gibi görünüyor. Bedelli askerliğe bakış açımız müspet. Bedelli askerlik dikkate alınması gereken bir talep" cevabı sonrası merak konusu oldu. Müspet nedir, bedelli askerlik çıkacak mı? Sorularının yanıtını sizler için derledik.

Müspet nedir?

Müspet'in kelime anlamı 'Olumlu' olarak geçmektedir. Cümle içerisinde örnek vermek gerekirse "Müspet ve realist ilmî araştırmaların meydana gelebilmesi için istatistik bir zarurettir." Nazım Hikmet.

Bedelli askerlik çıkacak mı?

Bedelli askerlik çıkacak mı? Sorusunu cevaplayan Başbakan Binali Yıldırım, "Bir yandan terörle mücadele veriyoruz bir yandan bedelli. Bu istismar edilecek bir konu gibi görünüyor. Bedelli askerliğe bakış açımız müspet. Bedelli askerlik dikkate alınması gereken bir talep'' açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar