Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a '4. köprü' yanıtı

24 Haziran seçimleri öncesinde Tunceli'de halka hitap eden CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "İnsanları ayrıştırma diyorum. Bana 4. köprüyü nereye kuracaksın diyor. Bak Erdoğan. Ben Edirne'den Tunceli'ye gönül köprüsü kurdum." dedi.

Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a '4. köprü' yanıtı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
17 Haziran 2018 Pazar 13:36

CHP Cumhurbakanı Adayı Muharrem İnce, "Gel diyorum seninle istediğin bir televizyon kanalında gel çık diyorum. En az 10 yerde tekrarladım bunu, ondan sonra dün cevap verdi bana. Tenezzül etti. Seninle televizyon kanalına çıkarsam bana reyting yaptırırmış. Çocuklara dedim ki, CNNtürk'e, Habertürk'e çıktım, Erdoğan'da çıktı. Şu reytingleri kontrol edin dedim. Erdoğan'ın reytingi 11, benimki 44. Hava durumu mu fazla izlenmiş, Erdoğan mı fazla izlenmiş; hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş. Tunceli'den sesleniyorum, reytingi sana ben katarım. Gel benimle televizyona çık da havan olsun biraz. Sen dünya lideri değil misin? Gel tartışacağız. Gel sana Türkiye'de ekonominin ne olduğunu, ne yapacağımızı anlatayım" dedi.

"Ben Edirne'den Tunceli'ye gönül köprüsü kurdum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4. köprü sözlerine yanıt veren Muharrem İnce, "İnsanları ayrıştırma diyorum. Bana 4. köprüyü nereye kuracaksın diyor. Bak Erdoğan. Ben Edirne'den Tunceli'ye gönül köprüsü kurdum." açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar