Az Önce! Devlet Bahçeli'den İdlib açıklaması

İdlib'e düzenlenen hava operasyonları hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli şekilde yıpratacağı, ağır neticelere davetiye çıkaracağı açıktır" vurgusunu yaptı.

Az Önce! Devlet Bahçeli'den İdlib açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
6 Eylül 2018 Perşembe 15:26

MHP Genel Devlet Bahçeli "Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır. Türkiye’nin kaybettiği ortamda haksız kazanç peşine düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, yeri yurdu olmayan vatansızlardır" açıklamasında bulundu.

Bahçeli'den İdlib çıkışı

Bahçeli "İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli şekilde yıpratacağı, ağır neticelere davetiye çıkaracağı açıktır." dedi.

MHP'de görev değişimi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkanlık Divanı'nda boş olan iki genel başkan yardımcılığına yeni isimleri atadı.

Daha önce görevden alınan Sefer Aycan'ın yürüttüğü Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na, Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu getirildi.

Yeni Genel Sekreter Yardımcısı ise Kadir Şekerci oldu.

Celal Adan'ın Meclis Başkanvekili olmasıyla boşalan Parlamento ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na ise İsmail Faruk Aksu atandı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar