Mesut ve Berna Yılmaz'a Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi verildi

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'a oğulları Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi verildi.

Mesut ve Berna Yılmaz'a Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi verildi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
16 Aralık 2017 Cumartesi 20:00

Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi. 

Oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümünden haberi olmayan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çifti Los Angeles'ten saat  19.40 sıralarında İstanbul'a geldi. Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı. 

 

THY'ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı'ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, araçla havalimanından ayrıldı.

MESUT VE BERNA YILMAZ'A YAVUZ YILMAZ'IN ÖLÜM HABERİ VERİLDİ

Yılmaz çiftine oğulları Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi verildi. Turgut Yılmaz ve Abdurrahim Albayrak, Yılmaz çiftini havalimanında karşılayanlar arasındaydı.

"NASIL OLDUĞUNU BİLMİYORUZ"

Albayrak, gazetecilerin "Gelen bilgiler intihar olduğu yönünde. Siz kendisini tanıyordunuz, bir sorunu var mıydı?" sorusuna "Anlık bir şey, nasıl olduğunu bilemiyoruz. Bir Allah şahit başka kimse yok. Böyle bir ölümü Allah kimsenin başına vermesin. Sabah sayın savcı geldi. Savcı ile Beykoz Devlet Hastanesi'ne gittik, oradan Adli Tıp'a geldik. Buradan da cenazenin yıkanması için Zincirlikuyu'ya gideceğiz." şeklinde cevap verdi.

Albayrak'ın açıklamasının ardından Yılmaz'ın naaşı cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Zincirlikuyu Mezarlığına götürüldü.

YAVUZ YILMAZ'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ OLARAK 4 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Beykoz Konakları'ndaki evinde sabah saatlerinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın babasının tabancasıyla intihar ettiği belirlendi. 

 

Beykoz Konakları'ndaki ikametinde silahla intihar eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olarak şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesi alındı. Öte yandan çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Yavuz Yılmaz’ın babası Mesut Yılmaz’a ait Smith Wesson marka tabanca ile intihar ettiğini belirledi. 

 

Emniyet kaynaklarından yansıyan bilgilere göre, bu sabah Beykoz Konakları'ndaki evinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüne ilişkin polis Yılmaz'ın şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesini aldı. İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’ın da yakından takip edip evde bulunduğu sırada Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz’ın evinde babası Mesut Yılmaz'ın Smith Wesson marka tabancasıyla intihar ettiğini belirledi. Polis, Yılmaz’ın hayatını kaybetmesiyle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında şoförü, koruması ile evde çalışanlardan oluşan toplam 4 kişinin olaya ilişkin ifadelerine başvurdu. Polis, ilk etapta kayıtlara 'intihar' olarak geçen olaya ilişkin çalışmalarını kapsamlı şekilde sürdürürken, her ayrıntı ve ihtimali titizlikle değerlendiriyor.

HASTANEYE GİRİŞ YAPTILAR

Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın (38) cenazesi, Florence Nightingale hastanesinin morguna getirildi.

AA'nın haberine göre saat 20.00 sıralarında eşi Berna yılmaz ile birlikte ABD'nin Los Angeles kentinden İstanbul'a gelen Mesut Yılmaz havalimanından hastaneye hareket etti.

Oğlu Yavuz Yılmaz'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'ndan götürüldüğü hastaneye giden Yılmaz ailesi, yakınlarıyla birlikte hastaneye giriş yaptı.

MESUT YILMAZ HASTANEDEN AYRILDI

ABD'den gelerek oğlunun cenazesinin bulunduğu hastaneye giden eski Başbakan Mesut Yılmaz hastaneden ayrıldı. Mesut Yılmaz'ı hastanede Fatih Terim, Sadri Şener ve Abdurrahim Albayarak yalnız bırakmadı.

ABD'den gelerek oğlunun cenazesinin bulunduğu hastaneye giden eski Başbakan Mesut Yılmaz hastaneden ayrıldı. Mesut Yılmaz'ı hastanede Fatih Terim, Sadri Şener ve Abdurrahim Albayarak yalnız bırakmadı.

Bu sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılmış oradaki işlemlerinin ardından özel bir hastanenin morguna götürülmüştü. Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD'den Türkiye'ye gelerek, beraberindekilerle birlikte hastaneye gitmişti. Hastaneye gelen Fatih Terim, eski Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve çok sayıda iş adamı Mesut Yılmaz'ı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1 saat hastanede kalan Mesut Yılmaz beraberindekilerle beraber geldiği araca binerek hastaneden ayrıldı.

MESUT YILMAZ OĞLUNUN VEFAT ETTİĞİ EVE GİTTİ

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölü bulunduğu Beykoz'daki evine geldi. Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nden ayrılan Yılmaz, Beykoz'daki evine giriş yaptı. Yılmaz'la birlikte kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim de eve geldi.

Bu arada polisin evin önünde aldığı güvenlik önlemleri sürüyor.

YAVUZ YILMAZ'IN CENAZESİ PAZARTESİ GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Sabah saatlerinde intihar eden eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin pazartesi günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Kanlıca Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar