Mersin Tarsus'ta köpeğe tecavüz eden adam

Ülkemizde maalesef köpeğe ve çocuğa taciz ve tecavüz haberleri bitmek tükenmek bilmiyor. Bu üzücü haberlerden biri de Mersin Tarsus'tan geldi. İşte Mersin Tarsus'ta köpeğe tecavüz eden adam..

Mersin Tarsus'ta köpeğe tecavüz eden adam
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
27 Şubat 2018 Salı 16:22

Köpeğe taciz haberlerine bir yenisi eklendi. Akıllara durgunluk veren ve insanlık dışı bu olay Mersin Tarsus'tan geldi. Yılmaz Göbelek isimli şahıs Tarsus Kültür Merkezi yanındaki barakada köpeğe tecavüz ederken yakalandı. Bu insanlık dışı eğilim vir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Yılmaz Göbelek hakkında gerekli işlemler ve başvurular yapıldı.

26 Şubat günü Yılmaz Göbelek isimli şahsın bir köpeği yanına çağırarak etrafı gözetlemeye başlamasından şüphelenen duyarlı bir vatandaşın şahsı takibe almasıyla iğrenç tecavüz vakası ortaya çıktı. Tecavüzcü şahsın köpeği çadıra götürmesinden şüphelenen vatandaş, şahsı takip ettikten sonra, cep telefonunun kamerasını açarak iğrenç görüntüleri kaydetti.

Çevredeki diğer vatandaşların olayı öğrenmesi üzerine tecavüzcüyü darp etmesi sonrasında, tecavüzcü sapık Tarsus Merkez Karakolu’na teslim edildi. Edinilen bilgilere göre zanlının, vatandaşlar tarafından darp edildiği için ifadesi alınmadan önce kaldırıldığı hastaneden kaçtığı, tekrar yakalanıp vatandaşlar tarafından darp edilmesi sonrası ise ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Şahsın GBT’sinde birçok suçtan kaydı olduğu belirlendi. Bir süre sonra polis tarafından ifadesi alınan tecavüzcü maalesef şu anda serbest bırakılmış durumda.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar