Meral Akşener: İnce ikinci tura kalırsa kayıtsız şartsız destekleriz

Uğur Dündar'ın sunumuyla Halk TV ekranlarına gelen 'Halk Arenası' programına İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener konuk oldu.

Meral Akşener: İnce ikinci tura kalırsa kayıtsız şartsız destekleriz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Mayıs 2018 Cuma 22:57

İkinci tura kalması halinde kendisini destekleyeceğini açıklayan Muharrem İnce hakkında açıklamalarda bulunana İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, "Ben kendisine teşekkür ettim. Ben İYİ Parti'yi kurarken kuruluş aşamasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı belli değildi. İkinci tura kim kalırsa kalsın şartsız şurtsuz destekleyeceğimizi açıkladım. Bugün bunları konuşmamız gerekmiyor. Biz bütün gücümüzle Cumhurbaşkanlığını almaya hep beraber gayret etmemiz gerekiyor. Dolayısıyla kendisine teşekkür ettim. Sorun yok yani." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk gün neler yapacağını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cumhurbaşkanı seçildiğim ilk gün kayınvalideme telefon açacağım. Ve diyeceğim ki annecim kızın (gelinin) Türkiye'nin ilk kadın cumhurbaşkanı oldu teşekkür ederim diyeceğim. Sonra eşime dönüp diyeceğim ki torun başta olmak üzeri ailenin tüm fertleri sana emanet ben gidiyorum arkadaşım. Başının çaresine bak diyeceğim bunu söylemek konusundan biraz tereddüt ediyorum ama söylemek istiyorum. İyi bir nakliyeci bulacağım. Çankaya Köşkü'nden bu millete ait olan ve saraya götürülen bütün tarihi eşyaları geri getireceğim. Sonrasında Türkiye Dayanışma Fonu diye ekonomik paketimizi hemen yürürlüğe koyacağız. Gençlere iş buluncaya kadar maaş bağlayacağız. Şeker fabrikalarının satışıyla ilgili iptalleri başlatacağım. Üniversitelerin bölünmesiyle ilgili kararı ortadan kaldıracağım. Bunları 100 gün içeresinde hayata geçireceğiz." açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar